STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Yalnız 2-3 dk bejekeli olarak düşündümde kendimi aman evlerden ırak ya. sinan bilghinin işi zor vesselAm xd

Yarın için tek beklentim Sinan ve Sneijder'in ilk 11 başlaması.

5. lik hesapları yapa yapa en sonunda Fenerbahçe'ye ilk kez elimizden Türkiye Kupası verdireceksiniz ha.

Yalnız 2-3 dk bejekeli olarak düşündümde kendimi aman evlerden ırak ya. sinan bilghinin işi zor vesselAm xd

Itiraf etmek gerekirse fenerden bjk ye oranla 10 kat fazla nefret ederim ,spor disi nefretim de var fakat diger yandan ikisi arasinda kalsam malesef fenerli olurdum , besiktasli olmak cok keyif kacirici olsa gerek , kafani 1 sene kaldiriyorsun ,ertesi sene dan diye vuruyorlar asagi , ben futbol izlemeye basladim baslayali boyle 92 lerden bu yana..

fakat dusunuyorum ,fenerli de olsan hayatindan 5-10 sene takribi azalir . hangisi kotudur kestiremiyorum

fakat G.Sarayli olarak kendimizi simarik buluyorum , hele hele bugunlerde 30-40 yas araliginda olanlar hakkaten agir simariktir , ben futbol izlemeye basladigimda 12-8 ya da o civarda olan smapiyonluk sayilarinda one gecmissin , ilk 3 ve 4 yildizi takmissin , mal mulk zenginisin , avrupadan 2 kupa getirmissin , rakibinin favori oldugu tonla senede sampiyonluk almissin

tek ukte amator sporlar ve mali durum .. bayan baskette de damgayi vurmussun aslinda .. diger branslarda geridesin ama sutopu ve engelsiz aslanlar gibi dominant branslarin da var

4 senenin 3 unde sampiyon olmussun , olamadiginda da avrupa arenasinda sampiyonmus gibi dogrudan CL ye katilmissin

Bu kadar basarili donemin arkasindan daha ilk geri kalista aoouwww

Herhalde 14 sene sampiyonluk bekleyen grup bu halimizi gorse az sovmezdi ,biraz relax

Geri
Üst Alt