STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Itiraf etmek gerekirse fenerden bjk ye oranla 10 kat fazla nefret ederim ,spor disi nefretim de var fakat diger yandan ikisi arasinda kalsam malesef fenerli olurdum , besiktasli olmak cok keyif kacirici olsa gerek , kafani 1 sene kaldiriyorsun ,ertesi sene dan diye vuruyorlar asagi , ben futbol izlemeye basladim baslayali boyle 92 lerden bu yana..

fakat dusunuyorum ,fenerli de olsan hayatindan 5-10 sene takribi azalir . hangisi kotudur kestiremiyorum

fakat G.Sarayli olarak kendimizi simarik buluyorum , hele hele bugunlerde 30-40 yas araliginda olanlar hakkaten agir simariktir , ben futbol izlemeye basladigimda 12-8 ya da o civarda olan smapiyonluk sayilarinda one gecmissin , ilk 3 ve 4 yildizi takmissin , mal mulk zenginisin , avrupadan 2 kupa getirmissin , rakibinin favori oldugu tonla senede sampiyonluk almissin

tek ukte amator sporlar ve mali durum .. bayan baskette de damgayi vurmussun aslinda .. diger branslarda geridesin ama sutopu ve engelsiz aslanlar gibi dominant branslarin da var

4 senenin 3 unde sampiyon olmussun , olamadiginda da avrupa arenasinda sampiyonmus gibi dogrudan CL ye katilmissin

Bu kadar basarili donemin arkasindan daha ilk geri kalista aoouwww

Herhalde 14 sene sampiyonluk bekleyen grup bu halimizi gorse az sovmezdi ,biraz relax
Bakin beyler dursuncu oldugunu 3 4 paragraf ile aciklamis. Dursun gitmesin diye bize laf atiyor boyle birsey yok.dursun gitsin 30 sene sampiyon olmuyalin sorun olmaz sen rahat ol.

Asdadadass olum ne ciddi adamsın ya :D tayyeab sallıo ya her kendisine karşı çıkana bunlar ülke vatan düşmanı diye ordan bir mizah denemesi yaptım ama açıklamak zorunda bıraktığın için kepaz oldu xdxd

Aramızda mevzusu geçen bir şey olsaydı anlardım da akp hiç geçmedi,ondan anlayamadım. :D

Bakin beyler dursuncu oldugunu 3 4 paragraf ile aciklamis. Dursun gitmesin diye bize laf atiyor boyle birsey yok.dursun gitsin 30 sene sampiyon olmuyalin sorun olmaz sen rahat ol.

Eurocup'ı kazandırmış, 3 kupa ve 4 yıldızı tarihimize kazımış bir başkan için fazlasıyla iddialı bir söylem

Hamza ile devam etse şu an belki de efsane başkanımız olarak anılacaktı

derim

Son düzenleme:
Eurocup'ı kazandırmış, 3 kupa ve 4 yıldızı tarihimize kazaımış bir başkan için fazlasıyla iddialı bir söylem

derim

%100 katılıyorum.Haksızlık ediliyor Dursun başkana.Adam keyfine uğraşmıyor,para yok takımda.

Eurocup'ı kazandırmış, 3 kupa ve 4 yıldızı tarihimize kazaımış bir başkan için fazlasıyla iddialı bir söylem

derim
Bu capsiz gitsin ben herseye raziyim kume duselim ptt de oynuyalim ama bu kisiliksiz capsiz gitsin uyelerinide alsin gitsin.

Galatasaray-Beşiktaş maçında siyah-beyazlı takımın galibiyetine verilen 1.50 oranı, tarihte bir derbide deplasman takımına verilen en düşük oran olarak kayıtlara geçti.

Basketbolda altın çağımızı yaşıyoruz Tuncay

Aldığım duyumlara göre yeni hocamız ile futbolda da güzel günler yakın

Bu kadar peşin hükümlü olma

Basketbolda altın çağımızı yaşıyoruz Tuncay

Aldığım duyumlara göre yeni hocamız ile futbolda da güzel günler yakın

Bu kadar peşin hükümlü olma
Can bu adam Sampiyonlar ligini getirsin Turkiyeye bu adamdan bir cacik olmaz tipini sevdigim. Birgun gidecek elbet. Su kendini burda kongre uyesi sanan insanida alip cekip gidecek.

Aziz'le Dursun ayni mekandaymis.

#Kupabizimligsizin

Ch4BLFAWsAE3YdQ.jpg

Ch4GwpiUkAAIQVN.jpg

Dursunun elinde pirlanta bulmadigi bir gercek fakat diger yandan futbol yonetiminde sacma sapan hatalar (hamzayi gonder denizliyi getir ,onu da 100 gun olmadan gonder ,donk a 2,5 bayil ... gibi) , evrak sacmaliklari (grosskreutz) , sirket ve florya problemleri (mehmet ozbekin orda ne isi var , padisahlik mi burasi) ..

Fiyatlandirmadan bile acizler , bir yonetim yuzde bilmem kac yuz zam yapip , 3 gun sonra 50% ye indirir mi kombineleri , hayatimda ornegi yoktur bunun

Bir gecmise donuk arastirma isine baslayamadilar bile 1 senede. Giyim kusam desen yok , bir karizma yok .. UEFA savunmasi hatalarla dolu , puan tablosu skandal

Bir tek iyi niyet ve begensek de begenmesek de iyi-kotu proje uretme var . Otel konusu kucumsenecek bir sey degil o kadar da .

Hotel konusu kucumsenelecek bir proje degilmis haydi herkes Dursuncu olsun. Ya sabir ya sabir. :)

Dursun'la Aziz buluşmuşlar merak eden beyaz tv'yi açsın, malesef tarlalar yeşillenmiş, teşvik primini aldık gibi görünüyor.

Görünen o ki bjk'nin altından kalkıp aziz'in yatağına girmişiz. Yazıklar olsun Dursun Özbek. Utanç gecesi, bu gözler teşvik primi alacağımızı da görecekmiş demek ki..

Aziz bey dursunu mamalamis. HO.

Rahat olun BJK sever kardeşlerim. Bz BJK'ye çakarız ama Avcı hoca Fener'i öttüreceğinden yine kargalarınız yüksek uçacak.

Geri
Üst Alt