STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Olcay sol kanatta oynayacak sanırım. İyi haber, çünkü Sabri kendisini marke etmeyeceği için o malın kanadından gitmeye çalışırlar.

Kargalar, küfür ediyor.Gs oynasa ne olcak 4-5 fark diyorlar.

Ben hatırlamıyorum, en iyi zamanımızda bile biz bjk ile oynarken, tereddütlü yaklaşır 1-0 alsak yeter diyoruz.

Adamlara beraberlik bile tam yaramıyor.4-5 farktean bahsediyorlar.

Tineri fazla içince böyle ibareler oluşabilir.

Havada galibiyet kokusu var

Fakat hangi takımın galip geleceğini kestirmek güç

----------------Muslera------------------
----- Linnes----Hakan----Carole-------
----------------Denayer-----------------
SinanG.-----Selcuk----Emre-----Yasin
---------------Sneijder------------------
---------------Podolski------------------

Selçuk ve Emre'nin, Oğuzhan ve Atiba ile baş etmesi çok zor

Düşünsenize 1-0 öndeyiz.Dakika 90 +2.

Muslera kırmızı kart görüyor ve penaltı oluyor.

Cenk kaleye geçiyor ve penaltıyı kurtarıyor.1-0 kazanıyoruz.

Kargalar, küfür ediyor.Gs oynasa ne olcak 4-5 fark diyorlar.

Ben hatırlamıyorum, en iyi zamanımızda bile biz bjk ile oynarken, tereddütlü yaklaşır 1-0 alsak yeter diyoruz.

Adamlara beraberlik bile tam yaramıyor.4-5 farktean bahsediyorlar.

bozguna ugrayacaklar. mac skoru en az 4 farkli yeneriz

sinan>sabri
bilal>emre

ama rikerink tersini yapiyor. koray'in yerine rodriguezi de yedek oturtabilirdi nede olsa donk var stoper olarak.
Bilal 30 dakikada götünden solumaya başlıyor, oynamaması gayet mantıklı. Sinan'ı da BJK defansının yorgun düşeceği vakte saklaması da doğru bi düşünce olabilir.

Rikerink allah belani versin gerizekali herif. Lan bu Sinan size netti? Kafayi yiyecem ulan Sabrinin sag acik oynadigi takimda Sinan Gumus gibi bir adam nasil yedek kalir? Bir tane dogru kadro sahaya cikartacak hoca yokmu bizim takimin basina gececek

Sinan henüz hazır olmaya bilir sakatlığından sonra. 15-30dk oynar rahatlıkla ama gördük ki

bıktım abi olcaydan,kerim freiyi niye oynatmıyon şenol hoca

Bizim yenmemiz lazim. Neyin kerizliginden bahsediyorsun Beşiktaşli Mahir Bey. avrupaya 2 sene mi gitmeyelim. 1 taşta hem kanarya hem aslan mi vurayim diyorsunuz

avrupa yolu kupada feneri yenmekten geçiyor ..ligde fenere çalışırsak gelecek açısından çok sıkıntı yaşarız.
böylece hem fener hiçbir kupa almamış olacak hem de biz avrupa cezamızı seneye çekeceğiz.

vay mallar

Ch8fiwjW0AALriH.jpg

Geri
Üst Alt