- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.193
Olcay sol kanatta oynayacak sanırım. İyi haber, çünkü Sabri kendisini marke etmeyeceği için o malın kanadından gitmeye çalışırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kargalar, küfür ediyor.Gs oynasa ne olcak 4-5 fark diyorlar.
Ben hatırlamıyorum, en iyi zamanımızda bile biz bjk ile oynarken, tereddütlü yaklaşır 1-0 alsak yeter diyoruz.
Adamlara beraberlik bile tam yaramıyor.4-5 farktean bahsediyorlar.
Kargalar, küfür ediyor.Gs oynasa ne olcak 4-5 fark diyorlar.
Ben hatırlamıyorum, en iyi zamanımızda bile biz bjk ile oynarken, tereddütlü yaklaşır 1-0 alsak yeter diyoruz.
Adamlara beraberlik bile tam yaramıyor.4-5 farktean bahsediyorlar.
Düşünsenize 1-0 öndeyiz.Dakika 90 +2.
Muslera kırmızı kart görüyor ve penaltı oluyor.
Cenk kaleye geçiyor ve penaltıyı kurtarıyor.1-0 kazanıyoruz.
Selçuk ve Emre'nin, Oğuzhan ve Atiba ile baş etmesi çok zor
Bilal 30 dakikada götünden solumaya başlıyor, oynamaması gayet mantıklı. Sinan'ı da BJK defansının yorgun düşeceği vakte saklaması da doğru bi düşünce olabilir.sinan>sabri
bilal>emre
ama rikerink tersini yapiyor. koray'in yerine rodriguezi de yedek oturtabilirdi nede olsa donk var stoper olarak.
Rikerink allah belani versin gerizekali herif. Lan bu Sinan size netti? Kafayi yiyecem ulan Sabrinin sag acik oynadigi takimda Sinan Gumus gibi bir adam nasil yedek kalir? Bir tane dogru kadro sahaya cikartacak hoca yokmu bizim takimin basina gececek
Bizim yenmemiz lazim. Neyin kerizliginden bahsediyorsun Beşiktaşli Mahir Bey. avrupaya 2 sene mi gitmeyelim. 1 taşta hem kanarya hem aslan mi vurayim diyorsunuz
:yenieek:2006 yılında nasıl köpek gibi oynadıklarını unutmayın.
Yig-it kardesim hosgelmissin Semih reisin resmini neden cikardin. :asd22:Beklenen kadro.