STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Soran olursa bizden degiller. Galatasaray formasi giymis kargalar sizi.

13124765_1266063053439176_6450717219026138466_n.jpg

Futbol dostluktur, basarili isler bunlar. Rekabet saha icinde olur.

Baslarim ben bunlarin dostlugundan bunlar benim gozumde sahte Galatasaraylilar iki yuzlu kisilikler disarda sallayip bir oyuncusunu gordugu anda selfie savasi veren zibidiler.

Bende Aziz Baskan ile selfie cekinmek isterim... Herkesin, kendine göre istekleri vardir.

hangi baba yiğit geldi lan foruma

Bunlar gayet normal isler, hololiganizimin tetikledigi bu düsüncelerden uzak durmaniz lazim. Bu sadece spor, kimse düsmanimiz degil.

O zaman adamin arkasindan atipda sonra gidip selfie cekmiyeceksin. Bastan sempati duyuyorum diyebilirsin ama arkasindan atip sonra gordugun zaman selfie cektirmek icin el pence olmanin bir manasi yok.

Kabus senaryosu """" BJKyi yendin ama 5. olamadın FB șampiyon oldu. Ayrıca TR kupasinda kaybettin. Fener sezonu 2 kupayla bitirdi. 2 sene Avrupaya katılamadın"""""

O değil de @Tuncay Tum bir sen kalmışsın bir de ben Galatasaray'a güvenen, anlayan!

Her zaman diyorum aga kimsenin seyiyle gerdege girmek olmaz. Besiktas'a koymayi o kadar cok istiyorum ki hic sorma takimada guveniyorum her ne olursa olsun.

Bu takim sokakta oynasin kaldirimda desteklemeyen en adi serefsizdir.

Galatasaraylı taraftarlardan bazıları, havalimanında Fenerbahçeli futbolcuları görünce fotoğraf çektirmek istedi. Sarı-kırmızılı taraftarın Fenerbahçeli Volkan Demirel ve Moussa Sow ile fotoğraf çektirmesi renkli görüntülere sahne oldu.

GS'li taraftar F.Bahceli futbolcularla fotoğraf cektirdi - En son haber

ben bu tür şeyleri normal karşılıyorum

bu da sneıjderle fotograf çektiren fenerliler.
Sneijder, misafirlerini gezdirirken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Fenerbahçeli taraftarları da kırmadı.

Sneijder Fenerli taraftarları kırmadı

Geri
Üst Alt