STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Gittin Beşiktaş'ı yendin.Fener şampiyon oldu.Kupada da Fener seni yendi.Ayrıca ligde de 5. olamadın,gittin Akhisar'a yenildin bir de.Bu da pekala olabilir varsayımlara bakacak olursak.

11 yıl önceki finalde de Hooijdonk vardı Alex vardı yine aynı muhabbetler dönüyordu 5 yediler oturdular aşağı.Messi-Ronaldo'yu falan getirseler ancak dengeleyebilirler bu olayı.

Aynen öyle kardeşim o sene Anelka gelmişti devre arası bizde Ribery'i almıştık dalga geçmişlerdi bugün olduğu gibi transferle yaptıkları transferlerle övünüyorlardı 5 atmıştık.

Ezikliğe gerek yok diyen sendin az önce.

Bu maça çıkarız oynarız, yenmek için çıkarız. Yeneriz veya yeniliriz ama yenilirsek herşey biter diyen gizli Fenerliler olduğunu düşünüyorum aramızda elbette kaybetme ihtimalimiz de var. Bu maçı da kaybetme ihtimalimiz olduğu gibi

Yenilirsek hersey bitmez tabiiki. Ancak finallerin garantisi yoktur. Neden isimizi tek maca birakalim? Ben anlatamiyorum sanirim. Burda besiktas yense tura cikacak adamlar var.

Biz her macimizi yenmek icin sahaya cikmaliyiz kaldiki galibiyete ihtiyacimiz var bu mac.

Tribünler fena değil

Offff cok pis koyacaz kargalara. Oyle boyle degil. Butun sezonun acisi cikicak.

Saldır kara kartallllllll şaka lan şaka :asd: imparatora ettikleri küfürlerden sonra daha fazla nefret etmeye başladım.Vurduğun gol olsun aslanım.

Nasıl gidiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Türk futbolundaki en kolay şey faul almak.rakip yaklaşınca at kendini yere nasılsa çalıyo hakem faulü.mallığa bak ya.

Aynen öyle kardeşim o sene Anelka gelmişti devre arası bizde Ribery'i almıştık dalga geçmişlerdi bugün olduğu gibi transferle yaptıkları transferlerle övünüyorlardı 5 atmıştık.

Fenerbahçe'ye karşı çıktığımız bütün Türkiye Kupası finallerini kazanma istatistiğimiz bozulmaz bence hocam.

Ismail vs Sabri.

Iki beyinsiz kazma karsi karsiya.

Geri
Üst Alt