STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Sahaya atlayan kesin tinerciydi anasini satiyim böyle saçma gol olmaz.

fener ve beşiktaş'la en büyük farkımız yerli kalitesi.o kadar kalitesiz yerli oyuncularımız var ki puan durumundaki yerimiz normal!!

Şaka gibi gol atmak için kafa topuna çıkan Sabri

Antudaki gerizekalılar kupada bunlara tecavüz edelim falan diyorlar,lan nerenizle izlediniz maçı ezik kuşlar ilk yarı takım taraftar baskısıyla oynadı,golü atamadı.İkinci yarı işler terse döndü baskı yedik,orta saha oyundan düştü,golü de yedik.Gayet temiz maç.
Onlara birşey beğendirmek zorunda değiliz valla. Gelselerdi yenselerdi çok ötüyorlar ya. Kendileriyle karıştırıyorlar bizi herhalde. Derbi kaybetmeyi kim ister kendi sahasında ? Bu kadar sene üstünlüğümüz vardı. Hepsini geçtim zaten 5.'lik de gitti artık,tek atımlık kurşunumuz kalmış bir de bu şikeci kuşlara beğendirecek değiliz kendimizi. İtlaf edilesi kuş beyinlerine onların.

İyi yönden bakalım. Seneye de 4 yıldızlı tek takım biz olacağız. Fb'nin CL hasreti 8 sene olacak.

S.kmusum Fener'in sampiyon olmasina. Ulan iki sene Avrupa'ya gidemiyoruz, sakamisiniz lan cocuklar?
türkiye kupasında iyi oynasak bile hakem izin vermez kupayı almamıza !! bu sene bizi adam yerine koyan yok bu yönetim sayesinde !!! herkes kupayı kesin alacaz gözüyle bakıyor buna anlam veremiyorum

Afedersin ama bok yenemezler. Nereye yenemezler? Dursunmu toparlayacak takimi?

Nereye yeniyorlar yahu,bu sezon böyle erken düştük,onlar da şampiyonluğa oynuyorlardı,daha çok ihtiyacı olanlar onlardı büyük ihtimalle de yendiler.Dursun mursun anlamam ben,bu takım Polat'la da Canaydın'la da şampiyon oldu,gerekirse gider Dursun'la da olur.Her şeyi güncel kesitlere göre yorumlamayın.

Geri
Üst Alt