STSL 15/16 H:32 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Lan hakem o pozisyonda maçı durdurması gerekmez miydi yahu. Sahaya bir adam dalmış saha kenarından 5 kişi içeriye girmiş böyle saçmalık mı olur

Ya Allah askina hangi gerizekali su Sabri'ye korner kullandirtiyor? Ya bu adam daha orta acmasini yeni ögrendi, ne diye korner kullaniyor?

Aynsini gecenlerde Yasin de yapiyordu, duran top kullanmak sizin neyinize be neyinize?

Nereye yeniyorlar yahu,bu sezon böyle erken düştük,onlar da şampiyonluğa oynuyorlardı,daha çok ihtiyacı olanlar onlardı büyük ihtimalle de yendiler.Dursun mursun anlamam ben,bu takım Polat'la da Canaydın'la da şampiyon oldu,gerekirse gider Dursun'la da olur.Her şeyi güncel kesitlere göre yorumlamayın.

Hocam kupada feneri yenicen o zaman. Yenemezsen bu takima bana bir oyuncu soyle gelecek olan 2 sene avrupaya gidemeyecek takim.

Mete Kalkavan iti, Beck midir nedir kaç kere tabanla girdi uyarı bile almadı. Gelmiş Poldi ve Sneijderi iti gibi kapıyor vitaminsiz

2 sene avrupada yokuz gibi hayırlısı diyelim.Bu yönetimle avrupaya gitsek de bi şey yapamayız zaten

o değilde transfer sezonu melo gitsin diyenler vardı ya ne desem bilemedim şimdi

Bir takımda korneri Sabri kullanıyorsa problem büyüktür

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan hakem o pozisyonda maçı durdurması gerekmez miydi yahu. Sahaya bir adam dalmış saha kenarından 5 kişi içeriye girmiş böyle saçmalık mı olur

Mete gole odaklanmış. Görmemiştir onları şerefsiz bjk'li it.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seyirci adaletin yeter tezahüratı yapıyor şaka gibi

Geri
Üst Alt