Eren gomisin kramponu bile olamaz. Sacma sapan tercih.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
orası öyle ama gomisin karakteri de bi krampon kadar etmiyor alsın 29 golünü bi tarafına sürsün koskoca galatasaray bi gomise mi kaldı. okadar rezillikten sonra onun attığı gole muhtacız diye yaptıklrını yutacakmıyız. gerekirse kaybedelim maçı sorun değil süper kupada oynadı da ne oldu

Şu adamlar nasıl itibarsızlaştırıldı yaw tuhaf , Hocanın oynatmayıp göz dağı vermesi güzel ama bu takımı şampiyonluğa o 3'lü taşıyacak Eren veya Sinan değil bunuda göreceğiz zaten , Hoca kötü performans gösteren oyuncuyu yedek bırakır ama silmez yıllarca bunu gördük.

Eren kötü ama tercih doğru . Bu kadar hareketli oyuncu varken Muğdatla cılkı çıkardı işin

Şu adamlar nasıl itibarsızlaştırıldı yaw tuhaf , Hocanın oynatmayıp göz dağı vermesi güzel ama bu takımı şampiyonluğa o 3'lü taşıyacak Eren veya Sinan değil bunuda göreceğiz zaten
gomis dışında diğer ikisinin bi itibarı yoktu zaten. gomis de kendi etti kendi buldu

Şu adamlar nasıl itibarsızlaştırıldı yaw tuhaf , Hocanın oynatmayıp göz dağı vermesi güzel ama bu takımı şampiyonluğa o 3'lü taşıyacak Eren veya Sinan değil bunuda göreceğiz zaten , Hoca kötü performans gösteren oyuncuyu yedek bırakır ama silmez yıllarca bunu gördük.
Sadece gomisin itibari vardi halen de var. Ama diger ikisi isin mokunu cikardilar artik.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomis dışında diğer ikisinin bi itibarı yoktu zaten. gomis de kendi etti kendi buldu
belhanda denilen gamsiz defans yapacagim diye elli tane top kaybetti gecen sene kritik yerlerde. feghoulide ne oynadi yani akhisar macinda ben bisey göremedim. gomis zaten bu ikisinden daha kötüydü. her ufak müdahalede kiz gibi yere düsen eren girince bile biraz fark etti diger hurdaya göre. sinan da 3 senedir yedek zaten bu gamsizlar 11 oynadigi sürece morali bozulur, onuda görmek lazim

Zaten sevincimiz silinmeleri değil. Gerektiğinde tokat yiyeceklerini anlasınlar. Tabi bunu Gomis ve Feghouli için sölüyorum. Apaçiden bir yol olmaz

DkQY7YrWsAAQIug.jpg

STSL Allstars

şimdiden söylüyorum bu maçı kaybetsek bile zerre fikrim şaşmayacak. helal olsun sana FATİH HOCAMMMM

Haydi bismillahirrahmanirrahim....
#konsantrasyon
#hedef22

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru yerine kendi oyuncumuz Yunus'u beklerdim. Potansiyel olarak çok daha önde görüyorum Yunus'u.. Onyekuru'dan bir halt olmaz. Ayrıca Feghouli Akhisar maçında ortaya geçtikten sonra gayet iyi oynamıştı.

Feghouli iyiydi aslında kupa finalinde şuan düşündüm de , Demek ki hoca yeterli bulmamış

En iyi oyuncularımızı, Feghouli/Gomis, itibarsızlaştırıp bu şekilde sezona başlattıran medyayı kutlarım.

Feg nasıl iyiydi yav canlı canlı izledik skandal pas hataları yaptı tvden farklı göründü sanırım vala ilginç.

Geri
Üst Alt