Cok kötüyüz cokkk. Ne bir organize atak ne bir savunma anlayisi ne sahaya yayilma ne rakibe basma. Futbol adina hicbirsey yok.. önüne gelen dan dun topa vuruyor.. Ankaragücü de berbat. Diger takımları da görmek lazim lakin böyle oynarlarsa kume düşer bunlar..

Sen ne anlatıyorsun yahu? Daha mesajım ile anlatmaya çalıştığımı anlamadan adımı o boş ağzına alıyorsun, cevap alınca o boş aklın ile salağa yatmaya çalışıyorsun.

Yahu aynı hakem bize karşı net sarı olan pozisyonlar için değil sarı çıkarma rakibi uyarmıyor bile. Ben ne yazmışım, bakalım rakiplerimize bu kartlar bu kadar kolay çıkacak mı.
Hakem ne alaka bana onu söyle lafı sağa sola taşıma millet gözüne sokmuş hakem ne alaka diye
Paralel evrendemi yaşıyorsun

Bi pozisyonda duran topta adam kafayla geriye verdi orda ofsayttaydi geriye versigi adam saga cevirdi orta acip gol yesek vardan iptal ediliyo mu?

Galatasaray maçı ilk yarısının bitişiyle Manchester United maçının bitişi arasında 1 dakika var ancak Manchester maçı başladı Galatasaray maçında futbolcular sahaya bile çıkmadı 2. yarı için.Nasıl oluyo olm bu ?

Fernando,Mariano kadar ayağı temiz ama nedense sorumluluk almıyor sürekli yan pas geri pas

3 oyuncu kiralamak gerek acilen. Denayer, bir orta saha bir de forvet. Bu takimi izlerken ndiaye ilac olmaz diye düşünüyorum. Pas oyununu bilen zeki bir 8 numara sart. Ndiaye gelirse bir sertlik katar ama oyun kalitesi anlaminda bir ilerleme olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatsaray maçı ilk yarısının bitişiyle Manchester United maçının bitişi arasında 1 dakika var ancak Manchester maçı başladı Galatasaray maçında futbolcular sahaya bile çıkmadı 2. yarı için.Nasıl oluyo olm bu ?
Bizde devre arasi 20 dakika genelde. Ondan olabilir.

Galatsaray maçı ilk yarısının bitişiyle Manchester United maçının bitişi arasında 1 dakika var ancak Manchester maçı başladı Galatasaray maçında futbolcular sahaya bile çıkmadı 2. yarı için.Nasıl oluyo olm bu ?
Macta bir gariplik var.

mugdat formayi hak etmiyor mu sizce de? biraz geri planda tutuluyor.

beyler bu daha ilk maç ve ilk maçlar her takım için risklidir ama biz Galatasaraylıyız şimdiden olumsuz havaya bürünmeyin Allah aşkına

Geri
Üst Alt