DRVgLC0XcAAmKQ8.jpg

Allahım sen bize hayırlı şampiyonluk ver Ya Rabbim hadi yolumuz açık olsun.

Ankaragücüyle ilk haftalarda deplasman da oynamak büyük avantaj adamlar toplama takım yaptılar şu an rahatlıkla geçmemiz gerekiyor ama takımın deplasman performansı ne durumda olduğunu bilmiyoruz umarım geçen sene ki gibi deplasman fobimiz olmaz. Hoca muhtemelen Belhanda'yı yedeğe çekip Feghouli'yi 10 numara koyduktan sonra kanatlarda Garry - Onyekuru yapacaktır onlarda hızlarıyla Gomis'e servis yapacaklardır tek sıkıntı Nagatomo oynamazsa Carole oynadığı taktir de Bifouma maçın yıldız adayları arasına girebilir Carole'u açık alanda normal bir kanat oyuncusu bile geçerken bifouma gibi bir adam parçalayabilir umarım Nagatomo yarın ne yapar ne eder oynar yoksa gerçekten maç boyunca stresli geçecek

Ankaragücüyle ilk haftalarda deplasman da oynamak büyük avantaj adamlar toplama takım yaptılar şu an rahatlıkla geçmemiz gerekiyor ama takımın deplasman performansı ne durumda olduğunu bilmiyoruz umarım geçen sene ki gibi deplasman fobimiz olmaz. Hoca muhtemelen Belhanda'yı yedeğe çekip Feghouli'yi 10 numara koyduktan sonra kanatlarda Garry - Onyekuru yapacaktır onlarda hızlarıyla Gomis'e servis yapacaklardır tek sıkıntı Nagatomo oynamazsa Carole oynadığı taktir de Bifouma maçın yıldız adayları arasına girebilir Carole'u açık alanda normal bir kanat oyuncusu bile geçerken bifouma gibi bir adam parçalayabilir umarım Nagatomo yarın ne yapar ne eder oynar yoksa gerçekten maç boyunca stresli geçecek

Deplasman fobisi lafına katılmıyorum geçen sezonda hiç katılmamıştım zaten bizim depte ki eksiklik lider yok mesela Arena'da kimse lider olmazsa bile taraftar olur maçı ne yapar eder aldırır , önce ki sezonlarda sneijder , melo , poldi gibi topçular takıma o liderliği yapar ve işi götürürdü şuan çok bariz bir eksiklik hissediyoruz belhanda , feguli falan yapamaz bu işi zaten 2'sinin de kafası güzel hep tam tersi onları toplamaya adam lazım biz bu lideri almadıktan sonra takıma yeni 30 oyuncu alsakta hiçbir şey değişmez.

Toplama takım kadar tehlikelisi yoktur. Geçen sene Muslera, Serdar ve Rodrigues dışında sıfırdan 11 yaptık ve sezona müthiş başladık Tudorla. Zaten serdar daha önce hep sakattı, gary de adam akıllı oynatılmadı tudor tarafından öyle. bi muslera vardı işte hepsini ezip geçtik ilk haftalarda o gazla. mariano falan uçuyordu resmen

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonunda ulaştık o güne.

Ben açıkçası taktiği, tekniği ile çok ilgilenen birisi değilim. Demem o ki; sahadaki oyunun tarzı, şekli beni pek ilgilendirmiyor. Çıkalım döve döve kazanalım.

Ankara'ya gidemedik, Sami Yen'deki ilk maçı da kaçıracağım. Takımla gerçekten kavuşacağım üçüncü haftayı iple çekiyorum.

Vira bismillah!

"Transfer şov" gerçekleşmedi diye transfer taraftarının takımdan gram ümidi yok! Problem değil! Resmi maçlar cevap olacaktır.

Bugün takımımıza kavuşuyoruz. Güzel bir sezon bizim olsun.

Lefter'i de saygıyla analım.

"Transfer şov" gerçekleşmedi diye transfer taraftarının takımdan gram ümidi yok! Problem değil! Resmi maçlar cevap olacaktır.

Bugün takımımıza kavuşuyoruz. Güzel bir sezon bizim olsun.

Lefter'i de saygıyla analım.

onlar bile dua etsin İYİKİ GALATSARAY'lıyız.

az farkli/gollu bir galibiyet beklenisi var gibi.... Super kupayi kazanmamak belki bir yandan iyi oldu. Galibiyet bekliyorum nasil olursa olsun.

Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-Linnes
Selçuk-Fernando-Belhanda
Garry-Muğdat-Onyekuru
Benim aklımda böyle bir 11 var. İlerideki üçlünün değişerek oynadığı, hareketli, hızla kaleye gidebilen bir takımla rakibin ağır savunmasını çok zorlayabiliriz. Ama Fatih Hocanın böyle oynayacağına çok ihtimal vermiyorum. Yine de zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum. Vurduğumuz gol olsun.

Geri
Üst Alt