Peki bileti baskasi benim kart a aktarmak isterse hangi numarayi yollamam gerekiyor ve bileti devrettigini nerden ögrenebilirim renktas
Senin zaten passoligin varsa passolig sitesine girip ordan hesabına giriş yapabilirsin orda biletlerim kısmında aktarıp aktarmadığı görünür. Transfer ederken TC numarası yetiyor yanlış hatırlamıyorsam

Maçı Ercan Taner anlatacağına göre galibiyetimiz kesinleşti.

Senin zaten passoligin varsa passolig sitesine girip ordan hesabına giriş yapabilirsin orda biletlerim kısmında aktarıp aktarmadığı görünür. Transfer ederken TC numarası yetiyor yanlış hatırlamıyorsam

Biletin fiyati passolig kartimdan mi kesiliyor

60 liraya anlastim mesela o parayi nasil aktaracagim devreden sahisa

Ercan Taner dediler geldik.

Biletin fiyati passolig kartimdan mi kesiliyor

60 liraya anlastim mesela o parayi nasil aktaracagim devreden sahisa
Karaborsadan alıyorsan ya elden ver yada banka hesaplarıyla yatır passolige para yüklemene gerek yok sen parayı verecen adam bileti senin TC'ni yazıp aktaracak. Passolige başvurmadıysan adam senin TC'yi yazdığında sistemde çıkmaz ona göre

Tamam'dir beyler Tesekkurler
Bide passolige şimdiden başvur maça yakın halletmeye çalışma sıkıntılı iş fotoğraf falan yüklüyorsun kabul etmiyor uğraştırır. Tek geçişlik kartlada hiç uğraşma oda ayrıca 15 20 tl paralı herhalde stadın orda kuyruktan alamazsın zaten uygulamayı indir QR kodla giriş yaparsın

Korcan kalede oynarsa inş 5-6 tane döşeriz

Gerçi Hopf'u aldılar yine de belli olmaz

Mariano ve Nagatomo nun durumlarını bilmiyorum da hücum hattı mutlaka böyle olmalı

Sinan.......Feghouli........ Garry
................. Gomis...................

Bir kişi daha maçın Ercan Taner tarafından anlatıldığıyla ilgili mesaj atarsa derhal banlanmalı. Yeter ulan. Başlığı hiç mi okumuyorsunuz!

U21 Ligi 1. Hafta | Maç Sonucu Ankaragücü 2-3 Galatasaray
Goller: 14' ve 20' Atalay Babacan, 86' Serkan Sefil

DkQADDqX4AE3trW.jpg

Doğancan var şimdilik. Mutlu Aksu Doğan, Mustafa Kapı ve Bozan Uymaz geliyor 2-3 seneye, sabretmemiz lazım. Birde Atalay Babacan var ama gamsız biri potansiyelinin karşılığı veremeyecek gibi duruyor şimdiye rotasyona girmesi lazımdı onun.

Mutludan cok umutluyum.
Altinordu sonraki satistan pay sartiyla bedelsiz verdi.
Umarim cok calisir bizim oskarimiz olur :D

Geri
Üst Alt