STSL 18/19 H:1 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 11 Ağustos

Var dediğin Piero gibiyse kılıfına uydururlar. Dışarıda seyredende mamalı hakem içerde seyreden de ne bekleniyor ki. Hadi yiyorsa konuşmalarıda yayınlayın da Var faul dedimi demedimi görelim. Var ile alakalı DK da olan olayda adamlar hakemler arasında olan konuşmayı yayınladı. Bizde şaibe olsa ne olacak ikiside öyle gördü diyecekler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen, bizde var nerde hani, kim izliyor. Görüntü yok bişi yok. Suçlanacak kimse yok. Var=şikeye kılıftır benim gözümde

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Ercan Kinay @Sinan Bilgin dün hakemler ile ilgili yazdığım mesajın derinliğini anlamadan bomboş yorumlar yapıyor, aklınızca dalga geçmeye çalışıyordunuz. Buyrun daha üzerinden bir gün geçti hakemlerin rakiplerimizden biri lehine VAR sistemine rağmen çaldığı söylenen basit penaltı düdüğü. Sizi boş futbol dehaları sizi.
Bununla bunun ne alakası var Fernando adamı ameliyat etti oyuna devam edemedi adam sen hala anlamsız anlamsız algı kasıyor sun
Senin perspektif in hakemlermi yapılan hareket mi

Çok net söylüyorum bu Ayew sadece yatmaya gelmiş. Fener bu sene geçen seneden daha kötü durumlara düşebilir

Bu Ayew’i de iyi kakalamışlar Fener’e.
Sovyet KV-2 tankı bile daha seri bundan.

Bununla bunun ne alakası var Fernando adamı ameliyat etti oyuna devam edemedi adam sen hala anlamsız anlamsız algı kasıyor sun
Senin perspektif in hakemlermi yapılan hareket mi
Alakası, bu hakemlerin rakiplerin lehine olduğu zaman daha kolay kararlar almaları, üstelik şimdi VAR sistemine rağmen. O yüzden boşuna algı falan diye tatava yapma. Dün lafı anlamadan aklınızca dalga geçmeye kalktınız, alın buyrun rakiplerin lehine ne kadar kolay düdük çalıyorlar. Dünki pozisyonun aynısı olsun rakiplerimizin oyuncularından birine o kadar kolay kart çıkmaz, bunu kaç sezondur türlü türlü pozisyonlarda görüyoruz.

Alakası, bu hakemlerin rakiplerin lehine olduğu zaman daha kolay kararlar almaları. O yüzden boşuna algı falan diye tatava yapma. Dün lafı anlamadan aklınızca dalga geçmeye kalktınız, alın buyrun rakiplerin lehine ne kadar kolay düdük çalıyorlar. Dünki pozisyonun aynısında rakiplerimizin oyuncularından birine o kadar kolay kart çıkmaz idi, bunu kaç sezondur türlü türlü pozisyonlarda görüyoruz.
Sen önce neyi tartışmaya açtığını belli et sonra konuşalım
Bı sen doğru anlıyorsun kendi dediğini onca insan yanlış anlıyor çözemedim seni
Fernando ya nasıl kart gösteriyor dedin diğerlerine göstermiyor diye bir ibare kullanmadın
Ondan sonra günlerce kendi ifade etmeye çalışıyorsun
Söyleyeceğin şuydu bu hakemler ön yargılı ve taraf bu kadar

Yarın bir de bjkyi izleyelim bakalım. Bu fener içeride öyle böyle maç kazanır ama deplasmanda çok zor. Bunlardan bize rakip olmaz. Bjk ile geçecek gibi duruyor yarış

Sen önce neyi tartışmaya açtığını belli et sonra konuşalım
Bı sen doğru anlıyorsun kendi dediğini onca insan yanlış anlıyor çözemedim seni
Fernando ya nasıl kart gösteriyor dedin diğerlerine göstermiyor diye bir ibare kullanmadın
Ondan sonra günlerce kendi ifade etmeye çalışıyorsun
Söyleyeceğin şuydu bu hakemler ön yargılı ve taraf bu kadar
Hahaha diğerlerine diye yazmadım mı?
Ulan gösterdiği karta bak, bakalım rakiplere de bu kadar kolay kart çıkacak mı diye yazdım.
Daha mesajı bile okumamışsın, ifade etmekten falan bahsediyorsun.

Fener bk gibi.Zaten bu kadro ile iyi futbol imkansız.Ayew falan leş demiştik gelmeden.Hemen klasik ronaldo yapıldı buradada.Açıkçası hoca farkı ile şenorla çekişiriz bu sene.Bu mallarda Başakla 3.lük mücadelesi verir.

Geri
Üst Alt