STSL 18/19 H:1 | Fenerbahçe 2-1 Bursaspor | MS | 11 Ağustos

bi kac salak geliyor foruma neden korkuyorsunuz diyor, beyinsizmisiniz olum siz? Kimse fenerin gotu boklu ayew'inden korkmuyor, bilerek serefsizlik yapiliyor, millettin alin teri ile oynaniyor.

bi kac salak geliyor foruma neden korkuyorsunuz diyor, beyinsizmisiniz olum siz? Kimse fenerin gotu boklu ayew'inden korkmuyor, bilerek serefsizlik yapiliyor, millettin alin teri ile oynaniyor.

diger pozisyonlari görmedim ama ilk penaltida VAR karari kesinlikle düzeltmeliydi

Okadar dedik VAR Turkiye liginde islemez

Adam net penaltiyi Calamadi

Ulan ben dün Ankaragücüne verilmeyen sarı kartlar varken, bize çok kolay sarı kart çıkmasına laf ediyor, bakalım rakiplere kartlar böyle kolay çıkacak mı diyor idim, meğer beterin beteri varmış.

daha ilk haftadan var sisteminin bize uygun olmadığı belli oldu ,hiç değilse görmedi öyle yorumladı diyip geçiyoduk şimdi olanları gel hayra yor sen..

Bu sözde FIFA kokartlı bozuntulu hakem ne gibi yorum yaptı o son penaltı posisyonda?

İk oyuncu çarpıştı oradan koluna geldi yorumunu yaptı gibime geldi....

Kol normal şekilde hiç değil....

Dünyanın her yerinde bu penaltı olur. İstediği gibi çarpışsın oyuncular. Lisansını yırtarım böyle hakemin. Ayıp be

Yalnız renktaşlar ben feneri çok beğendim. Doğru yolda ilerliyorlar. Şike yaparak 34/34 yapar bunlar. Cezasıda yok, tertemiz.

Daha pozisyon bitmeden adam VAR kamerasindan uzaklasiyor, dikkatli izleyin.

Geri
Üst Alt