STSL 18/19 H:10 | Fenerbahçe 1-3 Ankaragücü | MS | 28 Ekim

Tribünler muhteşem. Her yer kırmızı beyaz! Tema 29 Ekim.

Mustafa Kemal’in Askerleriyiz! Sloganı
Ardından İzmir Marşı
Şu an 10. Yıl Marşı çalıyor.

Ali Koç’un Başkan olduğu çok belli!

Cok guzel bir mac olacak gibi

Fb bu degil , artik silkineceklerdir

Şikecilerin şansına Hopf sakat bir başka şikeci Korcan kalede

Fenerbahçeli arkadaşlar pek mutlu.
Haftaya görüşürüz!

Fenerliler bu maçı kazansın görün bakın sanpiyonluk cumleleri kurmaya baslarlar bukadar polyanna taraftar yok koku gitmeden bunlar anca 3.olur hala bu fikirdeyim

hopf nerde olm
kalede vatandasimiz var

Fenerli adam kac puan gerideyken sampiyonluk sarkıları söylüyorsa
Besiktaslı adam puan olarak bizden gerideyken hala ümidi varsa bizimde olabilir. Ama görünen o ki basaksehir götürür bu sene ligi

el kabir dokunmasa net pozisyondu

Besiktaslı adam puan olarak bizden gerideyken hala ümidi varsa bizimde olabilir. Ama görünen o ki basaksehir götürür bu sene ligi
Fenerlilerinki züğürt tesellisi Ali koca bile sovecekler o derece
Tinercilerin durum ortada
Ama doğru devletin takımı en en ciddi rakip

Biz az tepeden uzaklaşınca komple kopuyoruz ve o raddeye geldik malesef.

Bizim oynadığımız futbol ve hocanın mevcut form durumundan dolayı umudumuz yok. Ha çıkarsın fb maçını çatır çatır alırsın, umutlar tekrar yeşerir o ayrı konu lakin zor gibi. Beraberlik iyi sonuç diyorum.

Fenerliler bu maçı kazansın görün bakın sanpiyonluk cumleleri kurmaya baslarlar bukadar polyanna taraftar yok koku gitmeden bunlar anca 3.olur hala bu fikirdeyim

Az önce kuzenim “bu maçı kazanırsak fark 7 ye düşecek” dedi. “Liderle aranızdaki puan farkı 12” dedim! Sessizlik kapladı ezik herifi!

5-10 dk izledim, İsmail hoca yatmaya çıkmış galiba. Sonra bıraktım.

Hocaya çok kızıyorum az önceye kadar sovuyorumda gercekten adamın eli kolu bağlı dövmeye baslasa bizden çok sovecek buna eminim

Bizim oynadığımız futbol ve hocanın mevcut form durumundan dolayı umudumuz yok. Ha çıkarsın fb maçını çatır çatır alırsın, umutlar tekrar yeşerir o ayrı konu lakin zor gibi. Beraberlik iyi sonuç diyorum.
Devre arasına kadar liderle arada ki farkı koruyabilirsek umutlu konusabiliriz
5'in üstüne cıkmaması lazım

Fenerde esas sorun suleymani dışında alınan oyuncularin çöp yetersiz oluşu fakat koku denen adam her maç biseyler deniyor bu da rakipleri ceaaretlendiriyor bizim mactada görün bakın fantazi deneyecek

Geri
Üst Alt