STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Bugünkü maça ben yenilgi yazıyorum şimdiden. Eğer galip gelirsek uçarım. Mağlup olursak beklediğim için dert olmaz. :D

..
91f672134cc54fb6fcb4677e439b1ada.jpg

Eğer bugün yenemezsek, haftaya şikeciler ile oynayacagimiz mac cok önemli olacak puan olarak çünkü başak haftaya da yenerse (içerde oynuyorlar, ama kiminle bakmadim) puan farkı en kötü 4 olacak. Bugün beraberlik alirsak 3 olacak.

Eğer bugün yenemezsek, haftaya şikeciler ile oynayacagimiz mac cok önemli olacak puan olarak çünkü başak haftaya da yenerse (içerde oynuyorlar, ama kiminle bakmadim) puan farkı en kötü 4 olacak. Bugün beraberlik alirsak 3 olacak.

Bugün berabere kalırsak Başak'la fark 1 puan.Haftaya Fener'i yenersek 1 oluyor yine.

Bugünki maç da haftayaki maç da aynı benim için 3 er puanlık maç Fb'liler gibi gereksiz anlam yüklemeyin derbilere.

Rüyamda n'diaye'nin attığı golle kazanıyorduk...Genelde rüyalarım çıkar bakalım...

Bugün berabere kalırsak Başak'la fark 1 puan.Haftaya Fener'i yenersek 1 oluyor yine.
Evet. Şuan başak 21 puanda, haftaya içerde yendiler diyelim 24 olurlar. Biz bugun bir puan alsak 20 yapariz. Haftaya şikeciler ile beraber kalsak (Allah korusun) 21 oluruz.

Bugün 3 puan alabilsek bir şekilde harika olacak.

Şafak atarsa 142 izmir narlıdereden tüm Cimbomlulara selamlar kazanırız 1-2

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt