STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Sakatlar yedekte degil.

Bi mac kazandır artık şu takıma lan belhanda hadi iki sene oldu yaw

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk ve ömer malatyanin bile seviyesinin altında.
Sahada 9 kişi olacağız.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

les les oyuncular oynatacagimiza alt yapidakilere sans vermek daha dogru. özellikle mardinli kabak örneginde oldugu gibi türkiyenin bir ucundan galatasaray'a gelmek ve hatta ilk 11 seviyesine yükselmek imkansiz degil.

son oynadigi maclarda 5 tane isabetli pas veremeyen ömer, adim atamayan mariano, ikili mücadeleye girmekten korkan selcuk ve balcova yasamspor macinin yildizi sinana tahammül edemiyorum.

bu oyuncular da kendine bir ceki düzen verirdi. sinan ne kadar kötü olursa olsun hep ilk 11 cikiyor. yazik günah degil mi hoca.

Normalde kaybederizde bugün değisik bi hava var
Herkes takımdan umudu kesmis ilginc bir sekilde ters bir hava olusacak ve kazanacagız gibi.
Ayrıca simdi oyuncuların suratlarına baktım enteresan sekilde güven verdiler bana. Deplasman da o silik hallerinden uzak şu an hırslı geldiler bana

Lider olmak güzeldi...

konuyu ben actigim icin 1 puan zaten garanti gibi. malatyanin özgüveni gayet yüksek bi sekilde sahaya cikacagini düsünüyorum, ridvanin dedigi gibi "havaya girdin mi galatasaray cakar sana" aklima geldi.

formayi giyen sahadaki elemanlardan cok formaya güveniyorum. kontra atak olur, penalti golü olur, korner olur, karambol olur, seken top birinin önüne düser, kaleci bosa cikar, kendi kalelerine atarlar, kirmizi kart görürüler. sanki elleri ayaklari birbirine dolanacak ve bi sekilde alacagiz gibi geliyor.

Fatih Terim: "Sakatlardan konuşmayalım, mümkünse sağlamlardan konuşalım. Daha az zamanımızı alır, maça yetişemeyebiliriz konuşursak. Japonya'dan Samuray aldık, o bile sakatlandı. Artık ne diyebiliriz ki?"

sinaın su cocuklara abilik veya adı herneyse ondan yapması engellenmelıi.

4 - Yeni Malatyaspor'un bu sezon iç sahada attığı altı golün dördünde asisti yapan isim Guilherme'ydi. Guilherme, bu sezon asistleriyle takımına en fazla puan kazandıran isim (4 asistle 5 puan). Kilit.

duran toptan 5 gol atmisiz. 6 si bugun nasip olacak

ilk 11 de Maiconu görmedim ya heyacanlandım kazanma umudu doğdu bende. Şu anda en kötü beraberlik alırız gibi geliyor. Mariano-Linnes kanadı bence gayet güçlü ama Ömer zaten zayıfken önünde Rodri de yardıma gelmezse o bölgede sıkıntı yaşayabiliriz. Tek gözüme fena sırıtan Selçuk bu kadroda keşke gençlerle takviye edilseydi orası.

Geri
Üst Alt