STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Terim mugdatı oynatmayacaksan neden aldırdın

Açık ve net sakatlar bu takımın ana arterleri elde kalanlar içinde N'diaye Rodriguez Mariano Muslera normal şartlarda iş yapabilecek oyuncular onlarda piyasada olmayınca rezil bir görüntü ortaya çıkıyor, bir tek Ozan onun dışında ruhsuzlar ordusu, gençleri koy bari heyecanla basarlar vs Selçuk'la Sinan'la Ömer'le olacak iş değil.

Belhanda yerine Ahmet girince kapatmak gerekiyordu gel gelelim gönül el vermiyor

Babanız Galatasaray

Hucum orta sahasi sakatlanip oyundan cikiyor, nasil oluyorsa bunun sonuncunda defanstaki orta ikili bozuluyor

Alakaya gel

Bırakın abi ya. Terim batırdı herşeyi. Futbol zevki falan kalmadı. Bırakın futbol olarak ileri gitmeyi sıradan anadolu takımları kadar bile oynayamıyoruz. Her hafta dahada kötüye gidiyor takım bu nasıl oluyor?

bu haftda zehir oldu hemde ne zehr
fb ve bjk yenılırske eger ne yapar eder kazanırlar
daralıyorum yav

Hoca eskiden böyle değildi bu leş isimlere neden bu kadar şans veriyor anlamıyorum.

Tamam As kadro varken şans vermiyorsun 7 sakat var forvet yok kanat yok bek yok Leş Mariano kanada geçiyor Yunus yok daha hiç şans verilmedi.

Selçuk leşi 11 e çıkıyor Celil, Atalay haftalardır bekliyor.

Belhanda sakatlanıyor çıkıyor en alakasız adam Ahmet giriyor yahu bu herif kaç kere yaktı bizi ben sayamadım.

Sinan denen dangalak ne halt yaparsa yapsın oynuyor sağda, solda, forvette Muğdat, Ali Yavuz bekliyor neden bekledikleri bile belli değil illa takımda 10 oyuncu kalacak da sonra mı şans gelecek.

Bu benim hocam değil böyle leş topçulara tekrar tekrar şans veren isim Terim olamaz hocam kendine gel artık.

Hoca cok hatali ahmet olayinda.

Hatasini telafi edip ikinci yariya iki degisklikle baslamali. Ahmet cikip atalay girmeli. Mariano cikip yunus girmeli. Takimda keratitis kimse yok. Eger zorunlu degiskligi dogru kullansaydik selcuk beyzademizide cikarabilirdik ama hakkimiz kalmadi.

Kaybedeceksekte boyle kaybedelim. Bu ne Allah askina.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maça 0, Fenerbahçe maçına da maksimum 1 puan yazmak lazım.

Yönetimden hocasına, teknik ekibinden futbolcusuna kadar herkes bu sezonu vermiş. Hatalı yapılan veya yapılmayan transferler, yanlış oyuncu tercihleri, hiç bir oyun planının olmayışı, kötü değişiklikler, saçma sapan sakatlıklar, mücadele etmeyen oyuncular...

Bu durum taraftardan başka kimsenin umurunda değil. Ben Pazar akşamı evde sinirlenirken, adamlar sahada hiç bir şeye tepki vermiyorlar. Muhtemelen de maçtan bir kaç saat sonra her şeyi unutacaklar.

Hocaya şu maçta bile gençlere şans vermediği için kızabilirim. Ahmet, selçuk ve sinan oynayacağına, yunus, atalay ve recep olsaydı skor daha kötü olmazdı ama oyun çok daha iyi olurdu kesinlikle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt