STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Benim tanıdığım Galatasaray oyuna hakim, pas yapan takımken bu sezon bölüm bölüm parlayan, hızlı hücumlarla pozisyon bulmaya çalışan takıma dönüştü. Bu oyun yapısını değiştirmesi gerek hocanın bence. Oyun kurma ve top hakimiyeti konusunda sorunlar yaşıyoruz. Orta sahamız Fernando olmayınca top yapamıyor. Bu yüzden Fernando dönene kadar Selçuk'u kullanmalıyız diye düşünüyorum. Savunma emniyeti için Donk'u oyun kurmak isterken de Selçuk'u kullanabiliriz. Çünkü şöyle oluyor: Ndiaye ya da Belhanda topu savunmadan alıyor Eren'e ya da Sinan'a gönderiyor top kaybı oluyor. Beklerimizin hücum özelliğinden faydalanmak için oyun kurucu sayısını arttırmalıyız. Böylece topa daha çok sahip olup hücumda çoğalabiliriz. Özellikle Sinan'ın son maçlarındaki performansından sonra yine aynı oyuncularla aynı oyun formatıyla farklı şeyler beklemek hayalcilik olur.

-----------------Muslera---------------------
--------Ozan----------------Serdar----------
-------------------Donk----------------------

Mariano (Linnes)----Selçuk------Ndiaye-------Linnes (Ömer)

Garry-------------Eren-------------Belhanda

Benim tanıdığım Galatasaray oyuna hakim, pas yapan takımken bu sezon bölüm bölüm parlayan, hızlı hücumlarla pozisyon bulmaya çalışan takıma dönüştü. Bu oyun yapısını değiştirmesi gerek hocanın bence. Oyun kurma ve top hakimiyeti konusunda sorunlar yaşıyoruz. Orta sahamız Fernando olmayınca top yapamıyor. Bu yüzden Fernando dönene kadar Selçuk'u kullanmalıyız diye düşünüyorum. Savunma emniyeti için Donk'u oyun kurmak isterken de Selçuk'u kullanabiliriz. Çünkü şöyle oluyor: Ndiaye ya da Belhanda topu savunmadan alıyor Eren'e ya da Sinan'a gönderiyor top kaybı oluyor. Beklerimizin hücum özelliğinden faydalanmak için oyun kurucu sayısını arttırmalıyız. Böylece topa daha çok sahip olup hücumda çoğalabiliriz. Özellikle Sinan'ın son maçlarındaki performansından sonra yine aynı oyuncularla aynı oyun formatıyla farklı şeyler beklemek hayalcilik olur.

-----------------Muslera---------------------
--------Ozan----------------Serdar----------
-------------------Donk----------------------

Mariano (Linnes)----Selçuk------Ndiaye-------Linnes (Ömer)

Garry-------------Eren-------------Belhanda

Garry eren sinan onyekuru ile falan set oyunu oynanmaz. Ben bu konuda elestri getirmem

fernando donk 2 lisinin onunde ndiaye ile oynanabilirdi ama fernando efendi uf oldu. sinirliyim ona. severdim kendisini

Garry eren sinan onyekuru ile falan set oyunu oynanmaz. Ben bu konuda elestri getirmem

Saydığın oyuncularla tabi ki oynanmaz. Saydığın oyuncularla oynamaya kalkınca hem savunmada sorunlar yaşıyorsun hem de kalite konusunda sıkıntı yaşıyorsun. Sonuç olarak maç zora giriyor. Sinan, Eren geçen sene yedekken bu sene hücum katkısını onlardan bekliyoruz. Onyekuru henüz gelişme aşamasında. Ondan zaten aman aman katkı beklememeliyiz. Savunma hattında problemler varken oyuncu kalitesinde sorunlar yaşıyorken bende diyorum ki oyuna hakim olup en azından savunmadaki basit hataları yaşamayalım.

Saydığın oyuncularla tabi ki oynanmaz. Saydığın oyuncularla oynamaya kalkınca hem savunmada sorunlar yaşıyorsun hem de kalite konusunda sıkıntı yaşıyorsun. Sonuç olarak maç zora giriyor. Sinan, Eren geçen sene yedekken bu sene hücum katkısını onlardan bekliyoruz. Onyekuru henüz gelişme aşamasında. Ondan zaten aman aman katkı beklememeliyiz. Savunma hattında problemler varken oyuncu kalitesinde sorunlar yaşıyorken bende diyorum ki oyuna hakim olup en azından savunmadaki basit hataları yaşamayalım.

Hocam yazina büyük olcude katilmakla beraber Selçuk ancak halisahada oynar artik. Selcuk bitmis okeye dönüyor ama biz coktan actik eli :)

beraberlik iyidir lig uzun maraton bu deplasmanlardan mağlubiyetle dönmemek önemli.

kazanamak zorundayız,hakem ve eksikleri bi kenara bırakıp

Sosyal medya hesabı bizimle eğleniyor herhalde!!!

DqXIbDcWsAAdo8V.jpg

DqXIa_tW4AA0jwc.jpg

DqXIbDaWkAE3TyC.jpg

Eren Derdiyok’un yapılan tetkiklerinde sağ üst arka adale grubunda zorlanma ve ödem tespit edildi, oyuncumuzun tedavisine başlandı.

Serdar Aziz, Fernando Reges ve Sofiane Feghouli, tedavilerinin ardından salon çalışmalarına başladı.

Henry Onyekuru, tedavisinin ardından düz koşulara başladı.

.

Emre Akbaba
Feghouli
Fernando
Onyekuru
Serdar Aziz
Nagatomo
Eren Derdiyok

Oyuncu kalmadi

en kötü linnes solbekte oynar.nagatamo yetişmezse.

Sonunda heralde ilk 11 de bu oynasın şu oynasın diyeceğimize 11 tane adam bulacakmıyız bu maça diye konuşcaz.Bu ne la hamama filan götürün şu takımı topluca.Demir adam japon bile gitti.Uçarken muslera bile sakatlansa şaşmıyacağım artık.

eren yok.mugdat dert oldu biraz.mugdat sonradan oyuna girmeli.yunus bu maç şans bulur da,atalay ve ali yavuz kadroya alınır mı acaba

113734BC-9C0E-4776-939A-2EBF02EE568F.webp

Ayrica

Trabzon 30
Kasimpasa 30
Antalya 50
Goztepe 80

Oranlarla surpriz noktasinda yerlerini almislar

Muslera
Mariano.. Ozan.. Maicon.. Linnes
Donk.. Selçuk
Garry... Ndiaye... Belhanda
Sinan

Muslera
Linnes Donk Ozan Batuhan
Belhanda Celil Ndiaye
Yunus Mugdat Rodrigues

Alt yapidaki cocuklarimiza güvenmemiz lazim. Maicon, Ömer ve Sinan kadar oynar bizim cocuklar da.​

Geri
Üst Alt