STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Muslera
Mariano-Ozan-Serdar-Linnes
Donk-Ndiaye
Rodrigues-Belhanda-Yunus
Sinan

Muslera
Mariano Ozan Serdar Linnes
Donk Ndiaye
Yunus Belhanda Garry
Sinan

Mevcut kadrodan çıkacak en iyi kadro umarım böyle oynarız, Ömeri falan görmeyiz.

Muhtemelen haftayı "19" puanla tamamlamak için çıkacağımız bir karşılaşma olacak. Sinir, stres olmamak için şimdiden hazırlıyorum kendimi.

Böyle bir kadro bekliyorum
---------------Muslera--------------
Mariano--Maicon--Ozan--Ömer B.
------Selçuk--Ndiaye--Donk-------
Belhanda------Sinan-------Garry R.

Hamle oyuncuları:
1) Yunus Akgün
2) Muğdat Çelik
3) ?????

Malatya'nın hücum hattı çok güçlü değil genelde kapanarak oynuyorlar o yüzden ilk golü bulmak önemli olacak. Yunus'u direk 11 oynatır mı oynatabilir ama deplasman da topa sahip olmak için bir tane fazladan orta saha koyacaktır bir de 30 veya 40 dk Yunus'u sahada da görebiliriz diye düşünüyorum.

1540504383083.webp
1540504408161.webp

Hala kadrolarına Maiconu yazanları hiç anlamıyorum. Shalke maçında maça kötü başlamadık aslında sonra Maicon iki pozisyon üst üste arkasına adam kaçırdı, gerçi arkasına falan da sayılmaz adam yanından geçti yürüyerek. Sonrasında hoca mecburen Donku oraya çekerek açığı kapatmaya çalıştı zira gol geliyorum diyordu. Sonra Maicon sağa Ozan sola geçti 3 lüye döndük. Maiconun kanadı yine aksamaya başladı Kono rezil etti orayı ve Linnes artık hiç çıkamaz oldu. İkinci yarı hoca Ozanı o tarafa çekti Maiconu sola aldı. 1-2 pozisyonda Ozan Konoyu geçirtmedi sonrasında rakip sağdan gelmeye başladı Yuto Maiconun arasına ya da Donk Maiconun arasına attılar topları yine hepsini kaçırdı adam. Alenen adam tek başına takımın tüm düzenlerinin içine etti.

Üstüne defans sıkıştıkça topu şişirmek zorunda kaldı ve Erenin ayakta duracak halde olmaması sebebiyle tek bir hava topunu bile indiremedi, duvar olamadı ve her ileri çıkışımız duvara çarpar gibi bize döndü. İki oyuncu bu kadar mı etki eder demeyin, elbette eder. Israrla söylüyorum Eren ve Maicon forma görmemeli kesinlikle. Ben Ahmete bile razıyım defansta, Sinana bile razıyım forvette. Porto maçı gibi pozisyona girer kaçırır en azından. Maç boyu sıfır ikili mücadeleye girenlerle maç falan yapılamaz.

Bu yüzden Alpay ve Canın kadroları bence de en ideal kadro ama hoca söylediğini yememek için muhtemelen sola Linnesi koymayıp Ömeri oynatacak yine, İnşallah yanılırım. Solda kim sağda kim oynar bilmiyorum ama lütfen Maiconu görmeyeyim defansta. u19-u17 bile olur farketmez, Maicon olmasın yeter.

Selcuk'un sahada oldugu bir anda var sistemiyle penalti kazansak bari.

F5 ve bu maçı kazanırsak 1. Lik için en büyük aday oluruz bence.

maicon bence de oynamamalı

Hocanın aşağıdaki kadroyu çıkartacağına eminim. Serdar düzelmediyse Maicon değişikliği olur sadece.

Muslera
Mariano Serdar Ozan Ömer
Donk Ndiaye
Belhanda
Sinan Garry
Muğdat

bu hafta bütün rakipler malatya macına bize kesin puan kaybı hatta 0 yazıyorlar

iste o yuzden 1 puan bile alsak inanılmaz bir moral olacak bize.

Nando
Linnes Donk Ozan Omer
Mariano Ndiaye
Yunus gereksiz Gary
Sinan

Erol Bulut:"Ligin 10. haftasında oynayacağımız Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Rakibin eksik futbolcuları var. Onlarda da sakatlıkları devam eden futbolcular var. Galatasaray kaliteli bir takım ve ligde lider. Biz kendimize bakacağız, işimizi doğru yaptıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. Elimizdeki futbolcularla sahaya çıkarak mücadele edeceğiz."

Bir basın mensubunun "Futbolculara konuşma yasağı mı geldi?" sorusuna Bulut, "Evet, ben yasak koydum, maça kadar kimse konuşmayacak. Sadece bu hafta için." yanıtını verdi.

Erol Bulut:"Ligin 10. haftasında oynayacağımız Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Rakibin eksik futbolcuları var. Onlarda da sakatlıkları devam eden futbolcular var. Galatasaray kaliteli bir takım ve ligde lider. Biz kendimize bakacağız, işimizi doğru yaptıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. Elimizdeki futbolcularla sahaya çıkarak mücadele edeceğiz."

Bir basın mensubunun "Futbolculara konuşma yasağı mı geldi?" sorusuna Bulut, "Evet, ben yasak koydum, maça kadar kimse konuşmayacak. Sadece bu hafta için." yanıtını verdi.

Ölümüne bilenmişler bize karşı.

Antoine artik oynamali.

Geri
Üst Alt