STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Hoca işini terim öldükten veya alzheimer olduktan sonra düşünürüz.

Kimlik onemli degil, egosuz olsun yeter!
Fusball bir sonuc oyunudur. Aynı seyleri defalarca yazmak tat vermiyor ama terimle kimyamiz uyusuyor, oyle boyle sonucu gidiyor adam. Hal böyleyken farkli hoca hayalleri aşırı mantıksız ve gereksiz.

Senin bahsettigin egosuz hoca gelip tokat manyağı oldugumuz taktirde piyasada gozukmeyeceginede eminim.

ulan egosuz basarili bir adam mi var.. basarili olan adamin egosu olur. begenirsin begenmezsin o baska. fatih terimin bazi taraflarini bende sevmiyorum hatta uyuz oldugumda olmustur. ama gazla calistiriyor filan laflari akilli bir insanin kullanacagi sozler degil. elestirilebilir sonuna kadar o baska. bu mactada kabiz olacagamiz kesin gibi. 1-0 yenersek ne mutlu bize

Tum forumdaşlara bir sorum var:
1- Biz Malatyadan daha buyuk takım mıyız? Evet
2- Biz Malatyadan daha pahalı takım mıyız? Evet -- (Sakatları yok sayıp hesapıyorum yine EVET)
3- TD olarak FT mi Erol Bulut mu? Herhalde herkes FT der
Yorumları okuyorum, FT destekcileri (dikkat Terimsporlular demiyorum) bile bu maçtan umutsuz.. Biz bu mactan niye umutlu degiliz?? Bunu birisi bana izah edebilir mi?

İddaa yüksek oran.. Check
Kamuoyundaki maç zorlu geçecek algısı.. Check
Gscnin umutsuz oluşu.. Check

Rahat galibiyetimiz hayırlı olsun.

2- Biz Malatyadan daha pahalı takım mıyız? Evet -- (Sakatları yok sayıp hesapıyorum yine EVET)
Yorumları okuyorum, FT destekcileri (dikkat Terimsporlular demiyorum) bile bu maçtan umutsuz.. Biz bu mactan niye umutlu degiliz?? Bunu birisi bana izah edebilir mi?
Son maclardaki etkisiz oyun ve takimin artik nerde ne yapacagini herkesin iyi kestiriyor olmasi

Takimin yarisi sakat, diger yarisi gazi oynuyor+ cl sonrasi. Puan kayibi olabilir bu tur maclarda. Bayern macina baktim. Mot’den nefes alarak maci aldilar mesela . Juventus da ronaldo fuze yolladi diye Empoli gibi bir cop takimi 2-1 yendi. Cl sonrasi + boyle soguk deplasman zordur

1) Ful kadro takımda bile stoper ve forvet mevkisindeki eksiklik göze çarparken şimdi 7 tane sakatimiz var. Malatyaspor da bu kadar sakat yok. Haftalardır yanyana oynayan oyuncular, bizde sürekli oynayanlar değiştiği için uyumsuzluk var. Bir de zor bir Cl maçı oynadık, onun yorgunluğu var futbolcularda.

2) Daha pahalı olmak o anki form durumunu ifade etmiyor. Böyle bakacaksak hiç Cl maçına çıkmayalim zaten, gruptaki değeri en düşük takım biziz.

3) Elinde yemek yapacak malzeme olmadıktan sonra dünyanın en iyi aşçısını getirsen ne yazar?

O yüzden cok umutsuzum bu maçla ilgili.
Fikrimi değiştirin :(

Deplasman maçlarında ard arda yaptığımız puan kayıplarından ve rezil schalke maçı peroforma sımjzdan dolayı olabilir ahbabım.

Deplasmanlarda leşiz, üstüne üstlük malatya ligdeki en sert savunma yapan takımlardan biri. Bizim de ne kadar kırılgan olduğumuz aşikar. Bir de eksikler eklenince umutlu olmaya bir neden kalmıyor

Futbolun netice oyunu olduğunu iddaa edenler için güzel 1 tablo
cbacf198257718e28cd4de60687ee51d.png

1) Ful kadro takımda bile stoper ve forvet mevkisindeki eksiklik göze çarparken şimdi 7 tane sakatimiz var. Malatyaspor da bu kadar sakat yok. Haftalardır yanyana oynayan oyuncular, bizde sürekli oynayanlar değiştiği için uyumsuzluk var. Bir de zor bir Cl maçı oynadık, onun yorgunluğu var futbolcularda.

2) Daha pahalı olmak o anki form durumunu ifade etmiyor. Böyle bakacaksak hiç Cl maçına çıkmayalim zaten, gruptaki değeri en düşük takım biziz.

3) Elinde yemek yapacak malzeme olmadıktan sonra dünyanın en iyi aşçısını getirsen ne yazar?

O yüzden cok umutsuzum bu maçla ilgili.
Fikrimi değiştirin :(

Kusura bakma argumanlarına katılmıyorum..
1-Yorgunluk bahane olamaz. O maçın uzerinden 3 gun gecti. Bu da yeterli bir süre
2-Pahalı olmak bir güç göstergesidir ama her güçlü takım formda olmayabilir yada takımda baska faktorler (şimdilik yazmıyorum) olabilir
3-Erol Bulut'un elinde bizim takımdan daha iyi bir malzeme oldugunu mu soyluyorsun?? Biz REal Madrid ile oynamıyoruz dostum, Malatya ile oynayacagız.. Ve bu Malatya takımında Turk Milli Takım kadrosundan 1 kişi bile yok.. Bildiğim kadarıyla bir tek Fas Milli (forvet olan) oyuncu var.. Bu malzeme mi degerli, bizim malzeme mi??

Geri
Üst Alt