STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Hoca simdi Ismail Cipe'yi de oyuna alabilir. Ben bile bu kadar taktik veriyorum bakin.

Yani kos koca Terim'i elestirmek istemiyorum sonucta kadroda sakat oyuncular var + zaten transfer doneminde dogru adimlar atilmadi ve genis bir kadroya sahip degiliz, ama bu demek degil ki her mac rezil futbol oynayalim amator takimi gibi. Sen kos koca Galatasaray'sin bu kadar aciz olmamali bu takim. Sahada hic bir sey yok bundan dolayi da hoca elestirilir. Gencler kenarda dururken Ahmet Calik hamlesi ne Allah askina? Sanki bilerek yapiyor.

Emre Akbaba için Gomis'i feda et , sonra forvetsiz kal
abv yönetim

IMPARATOR LEN
FATIH TERIM BIZIM BABAMIZ LEN

Savunun, savunun daha siz.

hangi mantıkla ahmeti aldı acaba hic topa degmemis adamı aldı

Fatih terim hoca felan degil

Bildigin kabiliyetsiz basarisiz senede 3myon avro alan zamani gecmis denizli ile ayni safta basarisiz bir hoca

182395-1509025064.jpg

Kulubun sahibi terimmıs gibi hareket eden yonetım ve ekibide istifa edecek koca camiayı bi kişi yönetiyor

Bu takım evinde şikecilere bile yenilir okadar rezil durumdayız...

Yunus ve Muğdat girse bari diyecem de her an başka sakat verebiliriz hoca değişiklik yapmaya korkuyordur.

Elalemin takimi gidip genc potansiyeli yuksek 33 yasindaki Tedescoyu aliyor biz hala 65 yasindaki terim diye ovunuyoruz.

Terimin devri bitti artik, taktik diye birsey de bilmiyor resmen Erol Bulut taktik dersi veriyor terime.

Geri
Üst Alt