STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

abv bu tiplerin halısaha takımı gibi topu alan vuruyor gelişi güzel.terimin muhteşem taktiği bu herhalde.

Umarim hoca ikinci yarida degisik bir plan ile cikar yoksa fark yeriz bugun. Kimse bahane de uretmesin ondan sonra. Buyuk takim gibi oynadigimiz 1 macimiz yok ligde bu sezon.

Herifler guzel gol atmis. Tebrik edelim.

Hocaya kızacaksanız değişiklikleren değil ömer gibi çöpleri transfer edeceği için kızacaksın.
Bu nasıl bir takım savunmasıdır bunun için kızacaksın..ama böyle kalitesiz takımın bu şekilde sahaya yayılması çok normal..
Burda transfer dönemlernde yönetime laf söylediğimizde yallakalar,polyanalar kendi çaplarınca laf sokmaya çalışıyorlardı.

Yok karseşim bu taraftardanda bu çapsız başakn ve yönetim kurulu hatta genel kurul yapısıyla bizden hiçbir halt olmaz..

Hala şu selçuk denen bitik bu takımda oynuyırsa o teknik adamdanda o futbol klübündende hayır gelmez..başarılar tamamen tesadüf ve formanın ağırlığındandır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 puan alsak yeter bu mactan ama ahmet girince her bok olabilir hoca sagolsun mac sonları kactıgı icin düsüncelerinide bilmiyoruz

Selçuk artık sadece rakip oyuncudan değil toptan korkuyor yav bu ne.

Terim in Çalık değişikliği şaka gibi yemin ederim. Artık fantezi yapıyor hoca çok formsuz. Takım oynayamıyor.

Ndiaye ve emre gereksizi yerine forvet almayan yönetim tarihin en büyük ihanetini yapti.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada fatih Terim i eleştiren ileri zekalılara söylüyorum terim harici herhangi bir hoca bu kepaze kadroyu üstelik bu sakatlarla ilk 5e sokamaz bu o küçük beyinlerinize sokun

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda çıkıyor Ahmet giriyor hoca kötü 11 sahaya sürmüştü üstüne bu hamleyle maçı verdi malesef.

Sakatliklar fln kari gibi takimiz bu ne lan onune gelen sakatlaniyor baslarim boyle teknik heyete

Hoca maci verdi ahmet ile

BİZ FENERBAHCE degiliz böyle rezilliklerin hesabını vermelıler!!!!!

Fatih terim

Ellerinini bagdas yapmis attist artist geziyor

Takim ne oynuyor hoca yeter be

Elalemin takimi gidip genc potansiyeli yuksek 33 yasindaki Tedescoyu aliyor biz hala 65 yasindaki terim diye ovunuyoruz.

Terimin devri bitti artik, taktik diye birsey de bilmiyor resmen Erol Bulut taktik dersi veriyor terime.

Bilader boş yapma terimden başka lafın yok mu senin? Terim mi seni?

Terim de yönetim kadar suçludur çünkü yönetim forvet almayinca savundu konuşmadı. O zaman suçu paylaşır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt