STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Öncekileri mazur görmüştüm ama bu defa ağır bir hatayla penaltıya sebebiyet verdi Ozan.

Genç çocuk geleceği parlak eleştirmeyelim diyoruzda böyle müdahale etmeye devam ederse 2 maçta 1 penaltı yaptırır.Kontrollu olması lazım biraz daha.Kapattım maçı ben daha fazla sinirlerimi bozamacagım.

Koskoca Galatasaray forvetsiz oynuyor sezonu. Gol kralını satıp vitaminsiz emre’ye yatırdılar tüm gelen parayı. Bu kötülüğü aziz yıldırım bile yapmazdı, acırdı

ozan icin ilk mactan beri fikrim aynı ,1 macta kral ilan edenler düşünsünler

Moral bozmaya gerek yok
Basaksehir hak ettiği sampiyonluğu alacak bu sene

Forvet almazsak altyapıdan cıkarırız diyen bi adama güveniniz var mı? Altyapıda ki oyuncular ihtiyacımız oldugu halde şuan yedek oturuyor. Şimdi oynatmayan adam o zaman oynatır mı??

Terim’in iyi giden takıma gereksiz müdahalesinin sonucu. Bazen sadece seyretmek lazım.

Hoca maç 2-0 kaybedecek hiçbirşey imiz yok hala bitik Sinan neden 11de

kadromuz dar cuvalla sakat var hepsi kabul peki sahadaki oyuncular neden kosmuyor neden mücadele etmiyor

Akhisar TS Malatya 3 deplasman sıfır gol 9 gol de yedik. Hiç utanmayın zaten Bursa bile kendi sahamızda ezdi geçti bizi. Hala Sinan şakirti Selçuk paçavrası oynuyor. Alt yapıdan elemanlar koy bu kadar oynar zaten. Sürekli kadro eksik kadro eksik diyip sinanı oynatıyor at şunu ikinci takıma orada oynasın koşmuyor etmiyor

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor'u deplasman kazanamıyordu diye gönderdik değil mi? Nerde lan Fatih Terim, her maç deplasmanda kaybediyoruz. Bu soytarılığa kim son verecek? Ünal Aysal gibi bir başkanı bir daha göremeyeceğiz sanırım. Alın size başkan alın size hoca. Hiçbir şey oynatmayıp, yüksek perdeden konuşmasını biliyor.

Biri cevap yazsın şuna. Maçtaki değişiklikleri de izah etsin. A.Albayrak bile utanır ama izah etmeye. Bunun sakatlıkla falan alakası yok. Yalandan gençleri oturtuyor yanında.

Geri
Üst Alt