STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Mariano =Sabri dedigim de Burak tan hadi be abi capsini paylasan arkadas burda mi

Sinana laf ediyorsunuz da garrynin ayakta duracak hali yok.

Al işte defansdan çıkarken bir Mariano klasiği daha işte

Sonra Ozan hatalı

Her iki kulvarda lideriz diye milleti yanıltıyolardı aslında hic birsey oynadığımız yoktu.
Simdi ligde alt sıralara düsünce üzerlerinde ki baskı azalır hic olmadı cünkü bu takımın yapabileceği bu

Yav bunu geçenlerde Terim konusunda söyledim futbol profları iyi olduğumuzu zannediyordu. Bu sene rakiplerde leş ama biz onlardan kötü seviyeye doğru inişe geçiriyoruz. Neyse ya onlar polyana hayalleri ile devam etsinler

Her iki kulvarda lideriz diye milleti yanıltıyolardı aslında hic birsey oynadığımız yoktu.
Simdi ligde alt sıralara düsünce üzerlerinde ki baskı azalır hic olmadı cünkü bu takımın yapabileceği bu

Bu leş Sinan, Selçuk, Ahmet ne zaman sahada olsa bizim takım 2016 2017 deki takıma dönüyor sonuç gayet normal.

Hoca hala nasıl şans veriyor valla anlamıyorum.

Rodrigues berbat

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dakika 80 oldu, skor 2-0, mücadele ediyormuş gibi görünmeye çalışıyorlar. Biz görmüyoruz sanki 80 dk'dır yaptıklarını.

Fatih Terim'le deplasmanda 4-3-2 yemece'ler. gol bile atamıyoruz şaka gibi lan. Nijerya premier ligindeki takımlar daha az deplasman mağlubiyeti yaşıyor bizden. Dalga geçirtiyor her maç bizi anadolu takımlarına. Yazıklar olsun.
İnşallah bir gün Ünal Aysal-Mancini 2lisini görürüz yeniden.Deplasmanda Juventus'a karşı oynattığı oyunu hala unutamıyorum + Kopenhag.

Rodriguez Moskova maçı dışında bu sene ne yaptı birisi söylesin lütfen

Terım avatarlarını degıstırın arkadaşlar erken dönen fayda saglar nasılsa 1 2 haftaya hepiniz degisirsiniz

Geri
Üst Alt