STSL 18/19 H:10 | Yeni Malatyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ekim

Mugdat diye aglamayin bir daha allahin belasi senin ofsaytina sokayim mal herif

.
unal-aysal-drogba.webp
aysal-mancini-drogba-ergin.webp
%C3%9Cnal-Aysal-ve-Sneijder.webp
7759423981_avec-didier-drogba-et-wesley-sneijder-notamment-galatasaray-peut-voir-loin.webp
ozbek-unal-aysal-otel-kredisi-alip-tellesi-transfer-etmis_9137739-12050_640x360.webp

Donk, 15 dk'da Sinan malının 10 maçta yapamadığı kadar katkı yaptı forvette.

Sakatlık bile tam bahane değil yav deplasman maçlarını ne zamandır kazanamıyoruz ve takım tam dediğimiz zaman bile takım oyunundan o kadar memnun değildik.

Sakatlar düzelip net golcü almadığım sürece bunu izlemeye mahkumuz ben hocaya suç bulmuyorum malzeme bu

takımın yarısı yok forvet yok ''terimli avatarlarını değiştirin yeaa''

biz sizin gibi dönek değiliz gençler. 8 sezonda 7 şampiyonluk kazanan adam bir kalemde silinmez

Pazar pazar güzel işkence çekiyoruz vallah

sent via GSC

Fener bizi haftaya yenebilir ciddi
Sampiyon olduktan sonra illa dibi göreceğiz kulübün genleri böyle
Uefa'dan filan birde men yersek 1-2 sene eziyet yine bize

yeni bir şey yazmaya gerek yok. Bu rezilliğe biri son versin artık. 9 maçta 1 defa oynatılan Linnes gerçeğini unuttum

Cuma insallah donk forvet oynar

Aydın, Sabri, şimdi de Sinan ısrarı... Yok böyle bir şey yaaa!!!

Eleştirmek ile hadsizlik aynı şey mi..bu formu hep takip ediyorum..geçmiş senelerde bu denli seviyesizlik yoktu..hiç mesaj yazmıyordum ama tak etti artık..burada bir takım üyeler galatasarayı takip etmek için değil fatih terim nefreti yüzünden sırf ona sallamak için geliyorlar..bu takım kötü oynuyor eyvallah bu her taraftar görüyor..ama bişeyleri de görmek lazım şu an ilk 11 seviyesinde kaç sakat var kaç eksik var..bu görmezden gelinecek bir şey mi..şu an sahada olan kadronun orta sırada oyanayan anadolu takım kadrosundan ne farkı var..yahu santraforu olmayan bir takımız..sanki çok derin kadromuz var..gördük gelen dünya çapındaki teknik direktörleri de..gerek galatasarayımızda gerek fb ye bjk ye gelen teknik direktörleri gördük hani vizyonlu dünya çapındaki teknik direktörleri..

Geri
Üst Alt