- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
kayseri bu sezon kötü oynuyor genelde 2. yarıları kötü oynarlar ama degişik bi yıl. Galatasaray kayseri maclarını kötü olsa bile hep alıyor o yüzden ümidim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayseri bu sezon kötü oynuyor genelde 2. yarıları kötü oynarlar ama degişik bi yıl. Galatasaray kayseri maclarını kötü olsa bile hep alıyor o yüzden ümidim var
bu neyin kafası kayyumla atanmadı mı bunlarBoydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'a Galatasaray maçı öncesi 500 bin TL destekte bulunduklarını açıkladı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaybettik.kayseri bu sezon kötü oynuyor genelde 2. yarıları kötü oynarlar ama degişik bi yıl. Galatasaray kayseri maclarını kötü olsa bile hep alıyor o yüzden ümidim var
daha boşa attıgım olmadı yigitcigim kaybetmeyecegımız kesin sen kazanacagız dersen işler degişir
Cezayı biz yeriz.Ekli dosyayı görüntüle 32268
[B]Aslan News[/B] @[B]Aslanews[/B] 9 dk.9 dakika önce
Daha fazla
Boydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'a 500.000 TL destekte bulunduklarını açıkladı.#KYSvGS
Karabükspor'da Galatasaray maçına özel prim! Başkan Aytekin açıkladı!Ekli dosyayı görüntüle 32268
[B]Aslan News[/B] @[B]Aslanews[/B] 9 dk.9 dakika önce
Daha fazla
Boydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'a 500.000 TL destekte bulunduklarını açıkladı.#KYSvGS
Linnesi sağ açığa koy Feghouli ortada,arkalarında da Belhanda ile de Celil (iyileşince fernando) oynarEkli dosyayı görüntüle 32269
Selçuk yerine Celil veya Belhanda'yı atıp, Yunus'u kanata Feghouli'yi 10'a da çekebiliriz duruma göre.
Ama oyuna sonradan girmemeli asla.
Linnes Norveç'te orta saha oynuyor onun için yazdım.