Sami Karakoç
İmparator
Memnuniyet verici bir akşam. Ölü toprağı bu maçla beraber kalkar umarım, Arapların hayata dönmesi ekstra güzel oldu.
Abi gencler seni de heycanlandiriyor mu
Ozan yunus celil
Daha bunlar gibi 15 20 cocuk daha var
Memnuniyet verici bir akşam. Ölü toprağı bu maçla beraber kalkar umarım, Arapların hayata dönmesi ekstra güzel oldu.
Heyecanlandırmıyor vallahi yalan olmasın. O yaşlarda heyecanlandıran adamlar yürüyor gidiyor zaten, ama gelecek vaadediyorlar iyi çalıştırılırlarsa ve kendileri de çok çalışırsa iyi yerlere gelecekler gibi gözüküyor.Abi gencler seni de heycanlandiriyor mu
Ozan yunus celil
Abi gencler seni de heycanlandiriyor mu
Ozan yunus celil
Heyecanlandırmıyor vallahi yalan olmasın. O yaşlarda heyecanlandıran adamlar yürüyor gidiyor zaten, ama gelecek vaadediyorlar iyi çalıştırılırlarsa ve kendileri de çok çalışırsa iyi yerlere gelecekler gibi gözüküyor.
Genç futbolcular konusunda ekstra temkinliyim ondan bana öyle gelmiş olabilir lakin cidden uçacak kaçacak diyebileceğim bir performans görmedim hiç birinde. Ama kumaşları iyi.Gaza gelmistim icimde kaldi tesekkurler![]()
Simdi alt yapidan bir forvet oynasa sinanin yerine bundan daha kötü olabilirmi?
Sinan denen mala futbolcu demek icin bin sahit lazim
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama en kısa süre içerisinde bu sıkıntıları azaltıp ayağa kalkacağız."
dedi ve kovuldu
Maçı izlemeyerek totem yapacağım, tutarsa devam toteme.
NOLDU yigit patlıcan yigit