STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Dünkü yaşanan olayların bazı şeyleri ateşlediğini düşünerek bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İsterse paf takımıyla çıkılsın bu maç kazanılacak sonuna kadar mücadele edilecek.

Beşiktaş maçına kadar 2'de 2 yapmamız lazım. Hadi aslanlar.

PFDKya kim sevk edildi pazartesi açıklanır herhalde? Ondan sonra tahmin yapılır.

fernando-gökay güney
------atalay

ligin en rezil takımına evinde neredeyse kaybedecek olan takımımız tertemiz bu deplasmanda farkı yiyecektir emeği geçen herkesin ...

Bunlarda Umud da vardi demi?Cirkin gol sevinci gozumde canlandi bile

Supheden yoksun olarak soz edebilirim ki

Kazanacagiz

Kazanmak icin sahada olacagiz

Supheden yoksun olarak soz edebilirim ki

Kazanacagiz

Kazanmak icin sahada olacagiz
hqdefault.jpg

Ramiz Karaeski gelse de takimi yonetse

Posterle poz veren cakma dayilardan kurtulsak
Mesele kaybetmek değil kardeş mesele vazgeçmek der gelir gelmez
Fatih abim belhandayı oynatırdı ben oynatmam, şöyle kulübeye doğru baktığı zaman yunus gözlerinin içine bakardı ama o selçuğu oyuna alırdı mesela ben almam, şöyle ortasahaya koydummu celili yaslanırım geriye

Fatih abim belhandayı oynatırdı ben oynatmam, şöyle kulübeye doğru baktığı zaman yunus gözlerinin içine bakardı ama o selçuğu oyuna alırdı mesela ben almam, şöyle ortasahaya koydummu celili yaslanırım geriye
Muazzam jsjsjjs

(Ezel=ft eysan=belhanda)

Kazanma ihtimalimiz yok. Devre arasına kadar sadece rize maçını kazanır ligr havlu atmış oluruz. Devre arası da forvet peşinde koşsunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terimin gözünü hırs bürüdü ben devre arasına kadar yenileceğimizi sanmıyorum daha

Geri
Üst Alt