STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Oynatacak adam kalmayacak gibi yine, çolukla çocuklada oynasak kazanmamız lazım.

2011-12 sezonu 8.haftasinda 2 kırmızı kart gördüğümüz ve 2-4 yenildiğimiz gaziantepspor maçı vardı...O sezonun bizim için kırılma maçıydı ve o maçtan sonra çok iyi bir çıkış yakalamıştık.Iste o maçtan sonra oynadığımız ilk maçta kayseri deplasmaniydi ve 2-0 kazanmıştık...Inşallah aynısı olur

Macta süpriz olacağını düşünmüyorum.
Rahat bir kayseri galibiyeti olacaktir

Bu mactan sonra milli ara var.Milli arada Nagatomo ve Fernando donebilir.Aradan sonra icerdeyiz(Konya) ve sonra da beraberligin bile yetecegi hatta maglubiyetin bile cok yipratmayacagi Lokomotiv deplasmani var.

Ne yapip edip bu maci almaliyiz.Bu maci alirsak Konya'yi da gececegimizi dusunuyorum.Bu 2 mactan 6 puani alarak Vodafone'a gitmeli ve derbide 1 puana oynamaliyiz.Bunu alamazsak is gercekten biter.Cok kritik mac.

Bu mactan sonra milli ara var.Milli arada Nagatomo ve Fernando donebilir.Aradan sonra icerdeyiz(Konya) ve sonra da beraberligin bile yetecegi hatta maglubiyetin bile cok yipratmayacagi Lokomotiv deplasmani var.

Ne yapip edip bu maci almaliyiz.Bu maci alirsak Konya'yi da gececegimizi dusunuyorum.Bu 2 mactan 6 puani alarak Vodafone'a gitmeli ve derbide 1 puana oynamaliyiz.Bunu alamazsak is gercekten biter.Cok kritik mac.

Başakşehir'i deplasmanda yenmek zorunda kalacağız gibi duruyor.

Beşiktaş da kötü de bizim takım deplasmanda puan alamıyor bile.

Nasıl olacak bilmiyorum.

Başakşehir'i deplasmanda yenmek zorunda kalacağız gibi duruyor.

Beşiktaş da kötü de bizim takım deplasmanda puan alamıyor bile.

Nasıl olacak bilmiyorum.

Kayseri (D) 3
Konya 3
Bjk (D) 1
Rize 3
Basak (D) 1
Sivas 3

Soyle alsak 34 ediyor.Gecen sene ilk yari 35 almistik.

Bence Basak'i yenmek zorunda degiliz ama yenilmemek zorundayiz.Hatta Bjk'ye yenilip 33 alsak bile cok kotu degil bu sartlarda.

Bence deplasmanlardan en zoru Kayseri olacak.Basak ve Bjk macina full konsantre ve kontrollu cikacagiz ama Kayseri'de kazanmak zorundayiz.Ayrica su anda rezil durumdayiz ve takimin onemli 2 ismi Fernando ve Nagatomo sakat.

Geri
Üst Alt