STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Selcuk nedir abi yav :(
Gokay denenmeli ne bileyim celil fln oynamali
Bana kalsa 3 sezondur gitmese gerekiyor ama vefa bozacıları sağolsunlar
Tecrübesiyle oyuna yön verip, pas trafiğini oluşturuyormuş öyle diyor reha kapuska gelde deli olma

Artik yunus ve celilin sans bulmasi gerekiyor. Bukadar eksige ragmen oynamazlarsa bari altyapiya gidip mac yapsin cocuklar kurudu be

rezalet takim

2-0 falan yeniliriz.

Ne oyuncularda ne hoca da zerre ışık yok.

Hırs ve istek yok bir kere.

sent via GSC

Kova
Linnes-Ozan-Serdar-Bayram
Celil-Selçuk
Feghouli-Belhanda-Onyekuru
Muğdatinho​

sonucu beni zerre ilgilendirmiyor. bu sene bizden cacik olmaz.bakacaklara iyi seyirler.

Bu maçın Kayseri ile olması biraz şansımız oldu. Erzurum bile daha zor olurdu. Kayseri şu an ligin formsuz takımlarından. Ancak yine de kaliteli oyuncuları var. Bu kadar eksik ve moralsizlik varken galibiyet nefis olacak.

Milli araya 23 puanla girmemiz lazım.

AMK'nın attığı manşet sinir bozucu ama kimse de kızamaz ne yazık ki.

muslera
linnes-ozan-serdar-ömer(mariano pfdk)
celil-selcuk (baska oyuncu yok)
yunus-atalay-onyekuru
mugdat

yeter artik bu takimin en büyük sorunu RUH! mücadele istiyorum artik isterse kaybetsinler, yeterki bi istek görelim artik. bu takima FEDA sart.

Elde malzeme olsa oyuncular reaksiyon gösterir alır derdim.En azından oyun olarak bir reaksiyon görsek yeter.
Ben de aynisini yazmaya girmistim. Hani bizim topcular gurur yapip maca asilsalar desem gercekten hucum konusunda kalitesiz bir takimiz. Bu maci kaybedip Basak da kazanirsa 2.lik icin mucadele ederiz.

------------------------------Muslera---------------------------
Mariano-----------Serdar----------------Ozan-----------------Linnes
---------------------Fernando-----------CELIL-----------------
Yunus----------------------belhanda-------------------------Feghouli
-------------------------------Onyekuru---------------------

Zerre umrumda değil maçın sonucu. Önemli olan takım reaksiyon verecek mi? Benim tahminim 2-0 2-1 gibi bir skorla yeniliriz ama oyun nasıl olacak? O iyi oyun reaksiyonunu veremezlerse işte o zaman büyük sorun vardır demek. Ben maçı tamamen sonuçtan bağımsız izleyeceğim

------------------------------Muslera---------------------------
Mariano-----------Serdar----------------Ozan-----------------Linnes
---------------------Fernando-----------CELIL-----------------
Yunus----------------------belhanda-------------------------Feghouli
-------------------------------Onyekuru---------------------
mariano pfdk + fernando sakat?
musap herseye ragmen o iki araplari oynatiyorsun ya, hic yakisiyomu senin gibi futbol dehasina?

Ortasahada sert ve fizikli oyuncumuz kalmadigi icin orada Ozani oynatmak dogru karar olabilir.
Muslera bi kac mac yedek kulubesinde kalmali.

triple a gap insurance

Geri
Üst Alt