STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

mariano pfdk + fernando sakat?
musap herseye ragmen o iki araplari oynatiyorsun ya, hic yakisiyomu senin gibi futbol dehasina?
Mariano ceza felan yemez mac sonu asagi indi diye. Para cezasi yer o kadar.
Fernando bir zahmet hazir olur artik cmtesiye kadar.

belhanda'dan nefret ediyorum, ama Selcuktan daha fazla. Kim oynasin orada? Feghouli icin aynisi gecerli kim oynasin recep gül? belki araplardan birisini cikarip, onyekuru yu sola cekip mugdati oynatiriz

Muhtemelen Donk-Garry de cezalı olacaklar. Şaka bir yana harbiden oynayacak oyuncu kalmadı.

muslera
linnes-ozan-serdar-ömer(mariano pfdk)
celil-selcuk (baska oyuncu yok)
yunus-atalay-onyekuru
mugdat

yeter artik bu takimin en büyük sorunu RUH! mücadele istiyorum artik isterse kaybetsinler, yeterki bi istek görelim artik. bu takima FEDA sart.
mariano sadece para cezası alacak.

Yine Selcuk'a kalakaldik iyi mi..

Geçen sezon ki Galatasaray'ı geri istiyorum ben. Ne değişti bu takımda bu kadar berbatlaştı? Gomis gitti, Denayer gitti, 2 adam bu kadar mı etkiler bir takımı ya??

Gomis'in gitme durumu varken yerinin doldurulamayacağını ve sürekli onu arayacağımızı söylemiştim, biz üstüne adam da almadık.

Beşiktaş'ın iki yıl boyunca Gomez, Sosa ve Aboubakar, Talisca gibi oyuncularla şampiyon olduğu ve bu adamlar gidince kaliteli kadrolarına rağmen şampiyonluğu verdiğini de görmezden geldik.

Şanslı olduğumuz nokta Beşiktaş ve Fenerbahçe de ciddi sorunlar yaşayan takımlar bu sezon sadece Başakşehir kendi seyrinde devam ediyor gerçi onların da as santraforu bir var bir yok.

Celil Yüksel'in sözleşmesi 2 yıl uzatıldı!
Yiğit Mengü 13:53:00 0

Galatasaray'ın 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel'in sözleşmesi Fatih Terim'in talimatı ile 2022 yılına kadar revize edilerek uzatıldı. Celil'in Kayserispor maçında forma giymesi bekleniyor..

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte A Takım kadrosuna alınan Celil Yüksel'in sözleşmesi Fatih Terim'in talimatı ile revize edilerek 2 yıl daha uzatıldı. 20 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu 2022 yılına kadar Sarı-Kırmızılı takımda forma giyecek.

15 BİN TL KAZANACAK
Galatasaray'dan asgari ücret alan genç futbolcunun sözleşmesinin uzatılmasıyla birlikte maaşında da revize yapıldı. Celil bundan böyle aylık 15 bin TL kazanacak.

KAYSERİSPOR MAÇINDA OYNAYACAK
Galatasaray'da Fernando sakatlığı, Ndiaye ve Donk ise cezası nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Fatih Terim tarafından sezon başında A Takım kadrosuna dahil edilen ofansif orta saha oyuncusunun Kayserispor maçında sahaya 11'de çıkması bekleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Celil Yüksel'in sözleşmesi 2 yıl uzatıldı!
Yiğit Mengü 13:53:00 0

Galatasaray'ın 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel'in sözleşmesi Fatih Terim'in talimatı ile 2022 yılına kadar revize edilerek uzatıldı. Celil'in Kayserispor maçında forma giymesi bekleniyor..

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte A Takım kadrosuna alınan Celil Yüksel'in sözleşmesi Fatih Terim'in talimatı ile revize edilerek 2 yıl daha uzatıldı. 20 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu 2022 yılına kadar Sarı-Kırmızılı takımda forma giyecek.

15 BİN TL KAZANACAK
Galatasaray'dan asgari ücret alan genç futbolcunun sözleşmesinin uzatılmasıyla birlikte maaşında da revize yapıldı. Celil bundan böyle aylık 15 bin TL kazanacak.

Galatasaray'da Fernando sakatlığı, Ndiaye ve Donk ise cezası nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Fatih Terim tarafından sezon başında A Takım kadrosuna dahil edilen ofansif orta saha oyuncusunun Kayserispor maçında sahaya 11'de çıkması bekleniyor.

Hadi bakalım hayırlı haberler geliyor defansif orta saha ön libero Celil Yüksel, 10 numara Atalay Babacan, Sol açık sol ayak Yunus Akgün forvetler Mustafa Kapı, Ahmet Sivri Yavuz Kol. Bu oyuncuları görmek istiyorum. Dün Schalke'yi deplasmanda 2-1 yenen u-19 takımımız büyük ihtimalle gruptan çıkacak, buradan artık 3-5 oyuncu a takıma monte edilmeli şimdilik sadece Ozan Kabak var

mükemmel habercilik

Muslera
Mariano Ozan Serdar Linnes
Selçuk Belhanda
Feghouli Muğdat Onyekuru
Sinan

İsmail Ömer Ahmet Maicon Celil Yunus Atalay +3

Geçen sene Mariano Feghouli ikilisiyle harikalar yaratırken ikisini bir arada kesip orayı bitirdik. Ne gerek vardı dinamiklerle oynamaya ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harikalar yaratmıyordu abartmayalım geçen sezon feghouli gelene kadar orada zaten mariano-rodriguez ikilisi oynuyordu.Sonra feghouli 3-4 maç ceza aldı trabzon maçından sonra gelir gelmez,feghouli döndükten sonra da ilk yarının sonunda mariano sakatlandı yani sezonun ilk yarısı beraber 2-3 maça çıkmışlardır.

Ligin 2.yarısı zaten mariano başakşehir maçı dışında doğru düzgün oynamadı oynadığı maçlarda da birşey oynamadı.Feghouli de geçen sezon maçlarda en çok sövülen adamlardan biriydi.

Ben de feghouli'ye haksızlık yapıldığını düşünüyorum ne olursa olsun bu adamın skor katkısı var,ayağı iyi ve oyun aklı var bu yoklukta kesinlikle oynamalıyıdı ama özellikle mariano-feghouli beraber oynarlarsa ikisinin de düşük temposunu düşünürsek orası telef olur.

En ideal ikili linnes-feghouli bence.Çünkü hem rodriguez hem de onyekuru çizgi oyuncuları oraya dengeli,pas trafiğine girecek bir adam lazım.İki kanat da çizgide oynayan hızlı adamlardan oluştuğunda takım mesafesi çok açılıyor.

Bizim son yılların en iyi oyununu oynadığımız 2011-12 sezonunda kanatlarda emre-engin baytar ikilisi vardı her takıma baskı kurabiliyorduk kanatlarda kesinlikle en az bir tane orta saha kökenli oyuncu lazım.Tudor bunu mesela tolga ciğerci ile yapmıştı o leş adam bile verimli olmuştu.

Muhtemelen Donk, Rodrigues ve Ndiaye’de cezalarından dolayı oynayamayacak. Hocanın takımın başında bulunmama ihtimali de var. Yüksek ihtimalle yeniliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

___________________________Muslera

Mariano_____Ozan Kabak__________Serdar Aziz________Linnes

______________Celil Yüksel_______Abdulsamed Karnucu

Yunus Akgün________Atalay Babacan_______________Rodrigues

__________________________Recep Gül

Alın size aslan gibi takım. Geleceğin Galatasarayı. Yaş ortalaması 22 falan oldu herhalde.

Bu kadro Kayseri'yi deplasmanda yenmezse ben de bu futbolu bilmiyorum.

Donk neyse de rodri ndiaye 2 3 hafta yer ceza insallah bisey oynadiklari yok belki akillanirlar

Geri
Üst Alt