STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Bu saatten sonra yunus celil gençler oynasın zaten.En azından koşar mücadele ederler.Artık ilk yarı bitimine kadar en az 30 puanı hedeflemeliyiz yarışta kalmak için.4 5 puan farkla geride girersek 2.yarıda herşey çok farklı olur.Bizi kızdırmayacaklardı.

Bu saatten sonra yunus celil gençler oynasın zaten.En azından koşar mücadele ederler.Artık ilk yarı bitimine kadar en az 30 puanı hedeflemeliyiz yarışta kalmak için.4 5 puan farkla geride girersek 2.yarıda herşey çok farklı olur.Bizi kızdırmayacaklardı.

Başakşehir'e dışarda yenilmemek kaydıyla 30'a tamamım şu an.

Selçuk bu seviyede artik komik. Adam 30 yasinda futbolu birakti. Fener maci bizim icin ligi bitirdi.

Başakşehir 2 hafta üst üste deplasmana gidiyor,bence 2 maçta da puan kaybetmeliler.6 puanla derbiye Başak ile en kötü ihtimal aynı puanda girmeliyiz.
devre arasına kadar dengeyi saglarsak bişey olmaz.riekerinkle vodafoneda galibiyeti kacırdık.bjk macından beraberlik,hatta sürpriz galibiyet bekliyorum.nasıl desem hani öttüler ya sürekli,hani keser döner sap döner hesabı

Muslera
Mariano Ozan Serdar Linnes
Selcuk Belhanda
Yunus Feghouli Onyekuru
Sinan

Celil ve Atalay da sonradan girip gelecek maclar icin hazirlanmali.

1 puan bizi potada tutar. Ama çok zor.

Ilk 11 kurayim dedim 8 adam koyabildim sonra tikanip kaldim.

Tam fantazi bir 11 kurulacak mac. Selcukun 1 dakika bile oynamasini istemiyorum o yüzden tercihim Maicon, hava topu falan kazanir belki en azindan.

Muslera
Mariano Ozan Serdar Ömer
Maicon
Linnes Belhanda
Feghouli Sinan Onyekuru

recep gül,yunus evet cok yetenekli..ama fırat güllü ve metehan cok yabana atılıyo.metehan da şans bulabilir bu macta.

onyekuru muğdat yunus

feghouli

belhanda gökay

linnes serdar ozan mariano

Geri
Üst Alt