STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar.. Linnes
Selçuk.. Belhanda
Sinan.. Feghouli.. Onyekuru
Eren

Eren çıtkırıldımı yoksa 3lü defans çıkarız

---------------Muslera--------------

----Ozan-----Serdar-----Maicon----

Mariano---Linnes----Selçuk----Ömer----

--------Feghouli-------Belhanda------------

--------------- Onyekuru

Olabilir belki.

savunma yaparız bir şekilde ama nasıl gol atacağız?
daha doğrusu kim atacak?
fernandoda kesinlikle başka bir sıkıntı var.
sakatlandığı pozisyonda ne bir darbe var ne de öncesinde milli takım kampı var.

Fb uyesi de , yonetim kurulu veya bagli kurullarda mi yoksa sadece genel kurul uyesi mi ? Bu bilgiyi verin eger yonetimdense gerekli yerlere basvuralim yok eger icra yetkisi olmayan bir genel kurul uyesi ise , kim karisabilir ? Genel kurul uyelerinin yaptiklari is ve islemler icra yetkilerine sahip olmadiklari icin mensup olduklari kulup tuzel kisiliklerini baglamaz

Umarim adam yonetimde filandir da bos yapmiyoruzdur

Mariano ve Feghouli’yi oynatıp iyi oynamalarını ummaktan başka yapacak bir şey yok.

Hatta Maicon’u stopere çekip, Ozan’ı ön libero olarak Donk yerine kullanmak da bir seçenek.

sakatlanıpta bir kere bile erken dönen sakat oyuncu olmadı sanırım bizde

misal kız eren herifin sakatlıgı bile yok ama oynamıyor kimsede sesini cıkaramıyor

ortasahada defansif ön libero yok lan resmen, kim ayakta tutacak orta sahayı, çıtkırıldım selçukla vurdumduymaz belhandamı?

Ulan ya Fernando ve Emre çok net aranıyor.

Hayır ceza olur zaten de bu kadar da üst üste saçmalık olmaz ki. Taç çizgisinde ayağı kırıldı birinin, diğeri de topsuz alanda ne oldu anlamadı sakatlandı 1 ay olacak.

Ulan ya Fernando ve Emre çok net aranıyor.

Hayır ceza olur zaten de bu kadar da üst üste saçmalık olmaz ki. Taç çizgisinde ayağı kırıldı birinin, diğeri de topsuz alanda ne oldu anlamadı sakatlandı 1 ay olacak.[/QUOTE]
bence parasal sıkıntılar da var Fernando ile ilgili.

Sanmıyorum ya. Sakatlıktan çok geç dönüyor. Bünye meselesi. Kırık mırık olsa herhalde sezonu kapatır.

En azından futbol oynadığımız nadir müsabakalardan biri olur umarım skordan ziyade. Ezik büzük, 0 atakla bitirdiğimiz bir maç daha izlemek istemiyorum daha fazla.

hazırlık maçlarında da genç çocukları oyuna soktuğunda top oynamaya başlamıştık.

bir umut bizim ki tabi.

ama bakın göreceksiniz hoca hiçbirini oynatmayacak.

Muhtemel 11 :
45850228_10217874943935468_7537346383875932160_n.jpg

Fernando ve Eren yetişirse bu kadroyu görmek isterim ;

Muslera
Mariano Ozan Serdar Linnes
Feghouli Fernando Belhanda Onyekuru
Eren Muğdat

Şu Eren ve Sinan’dan kurtulduğumuz gün yükselişe geçeceğiz tekrar.

Geri
Üst Alt