STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Nasil 11 ustat? @Metin Şener

0936b9f772.jpeg

Digitürk'ü yenilemedim, izleyemeyeceğim. Bir ay maç görmek istemiyorum. Milli aradan sonra belki. Ben olsam 0-0a yatarım, geriye düşünce maç ceviremiyoruz zaten. 1 puan iyidir şu kadroyla.

Elim ayağım titredi kadroyu kurarken. Ulan ne halle düştük şampiyon takım ilk 11 çıkaramıyor

42744.jpg

Sinan & Muğdat ikisi de doğru düzgün forvet oynayamıyor, birde birlikte oynasınlar belki ikisinden toplam bir adam çıkar ...
sen kadro yapma sadece sessizce maç izle

Galatasaray: Muslera; Ozan, Maicon, Serdar Aziz; Mariano, Selçuk, Belhanda, Feghouli, Linnes (Ömer); Onyekuru, Sinan

(Futbol Arena)

3-4-3 tarzı , Açıkçası düşününce en iyi kadro bu gibi duruyor, Muğdat Sinan yerine olabilir en fazla

Tam kadro akhisara gittik de ne oldu? Ruhsuz isteksiz olduktan sonra kiminle oynadığımızın önemi yok. Çıkıp şerefiyle haysiyetiyle mücadele edecek 11 adam lazım isim misim umrumda değil koşmayan pres yapmayan mücadele etmeyen oyunculara hakkım helal değildir. Aslan gibi oynasınlar olmadı diyelim kardeşim yata yata sezon mu biter bu son şansları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HER NE KADAR DÜŞÜŞTE OLSAKTA,OYUNCULARIMIZ VE HOCALARIMIZ CEZALI OLSADA. BİZ KENETLENEREK, SAVAŞARAK AYAĞA KALKACAĞIZ HERKESE YENİDEN EN BÜYÜĞÜN GALATASARAY OLDUĞUNU KANITLAYACAĞIZ. UMARIM KAYSERİYİ YENİP HERKESİ SUSTURURUZ. HAYDİ ASLANLARIM ! SEVERİZ KAYSERİ DEPLASMANLARINI

#RakipKayseri #FatihinAslanları #Hedef22 #KenetlenBaşkaGalatasarayYok

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

izlemeyecegim..izleyince de bi pok oldugu yok..ya sinan gol kaçırıyo ya baska bişey...kazanırız inşallah

InsaAllah kazaniriz. Kazanamazsak Basak ile fark 7 puan olurki sampiyonluk simdiden hayal olur

acıkcası ben takıma hic güvenmiyorum hocaya güveniyorum ama bu oyuncu grubunun 2-3 oyuncu harici reaksiyon verecek isyan edecek adam yok
hoca ise fizik olarak oyuncuların neden bukadar rezalet durumda oldugunu acıklamalı

Selçuk, Ömer, Sinan falan oynar yine değişen bir şey olmaz.

Cok kritik bir mac

Umarim kazanarak yolumuza devam ederiz

Geri
Üst Alt