STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Saldir GALATASARAY!

maçın ilk dakikalarında golü bulsakta rahat etsek.

Yav uefanin el atmasi lazim artik
Bosman kuralina tukurduklerim
Yeter be bu kadar oyuncudan taraf olmamali sozlesmeler
iyide adamla sozlesme imzalarken bunu dusunebilirsin bu adam free bir sekilde gelmesi sunya yildizi da degil. Tam 4 milyon euro bonservis yillik 2 milyon euro maas verdigin adama gidip adam gibi sozlesme yapsalarmis. Ornek olarak sana 4 saydik ama su son zamanki halleri gibi hallerde ucretsiz fesih maddesi koysalarmis. Bulunmaz hint kumasi muamelesi yaparsan adama ay gotum diye oynamaz yatar.
Parasi tikir tikir yatarken vasifsiz bir elemandan tek farki iyi bir altyapi egitimi alarak futbolcu olmasi beyimizin senede 14 trilyon vergisiz kemiksiz alip psikolojik bunalim ayaklari yapmasi karaktersizliktir.

Bu herif 3 senedir bizde ve bir boka yaradigini daha goremedik hayir nasil psikolojisi bozuluyor isi futbolculuk yav. Devre arasinda bunu defetmeyen yonetim yonetimim diye gezmesin istifasini sunsun

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger burada 4 gol olmazsa tum kupon gidiyor , basaksehir ile gladbach tuttu , buna kaldi

iyide adamla sozlesme imzalarken bunu dusunebilirsin bu adam free bir sekilde gelmesi sunya yildizi da degil. Tam 4 milyon euro bonservis yillik 2 milyon euro maas verdigin adama gidip adam gibi sozlesme yapsalarmis. Ornek olarak sana 4 saydik ama su son zamanki halleri gibi hallerde ucretsiz fesih maddesi koysalarmis. Bulunmaz hint kumasi muamelesi yaparsan adama ay gotum diye oynamaz yatar.
Parasi tikir tikir yatarken vasifsiz bir elemandan tek farki iyi bir altyapi egitimi alarak futbolcu olmasi beyimizin senede 14 trilyon vergisiz kemiksiz alip psikolojik bunalim ayaklari yapmasi karaktersizliktir.

Bu herif 3 senedir bizde ve bir boka yaradigini daha goremedik hayir nasil psikolojisi bozuluyor isi futbolculuk yav. Devre arasinda bunu defetmeyen yonetim yonetimim diye gezmesin istifasini sunsun

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sozlesmesi sezon sonunda bitiyor

Selçuğun attığı pasa bak..Allah cezanı versin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Celil yerine neden selcuk anlamiyorum

Bunlar celili hayatta oynatmaz bugun. Yemez selcugu cikarmaya

Ulan Selçuk senin atacağın pasa tüküreyim

sent via GSC

Kaptırdıkları topa bak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kabak herf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi