STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Çok güzel yakalamışsın. Öyle bir düştü ki hakeme penaltı verme şansı tanımadı.

Adamın vücudu berbat zaten. Futbolcudan çok yağlı güreşçiye benziyor.
Yav genelde fizik olarak çelimsiz futbolcularımız ya çok hızlı oluyor ya da çok yetenekli oluyordu Bruma çelimsiz ama muazzam hızlıydı veya Yunus mesela çelimsiz ama gerçekten yetenekli ya da Donk gibi fizikli oluyor futbolcular

Ama bakıyorum Sinan ne Bruma gibi hızlı ne Yunus gibi yetenekli ne de Donk gibi bir fizik üstünlüğü yok bu adam ne yapıyor neyi iyi bu adamın anlayamadım inanın eskiden sol ayağı çok iyiydi bu konuda küçük Poldi filan diyorduk burda ama Sinan en son ne zaman isabetli düzgün bir şut attı onu bile hatırlamıyorum ...

Allah rızası için şu Sinan-Selçuk ikilisini al oyundan hocam bildiğin 9 kişi oynuyoruz maçta ...

Sinan icin hocanın kalbini kırıcam artık
Muğdat sinandan kötü değildir adım gibi eminim

Yükselmeden sadece kafasını kaldırarak hava topu almaya çalışan bir forvetimiz var

Tamam bunu Drogba yapıyordu ama o Drogba 'ydı sana nah bu fizikle hava topu bırakırlar Sinan ...

Yükselmeden sadece kafasını kaldırarak hava topu almaya çalışan bir forvetimiz var

Tamam bunu Drogba yapıyordu ama o Drogba 'ydı sana nah bu fizikle hava topu bırakırlar Sinan ...
En güzeli de habere rakip oyuncuya bırakıyor....hani "ha yanlışlıkla vuramaz ise" diye

Hava topunda rezil bir takımız niye bu kadar havadan oynama arzumuz var ilginç.

Yahu vurma oradann üç tane adam var orada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt