STSL 18/19 H:12 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 10 Kasım

Sinan inanılmaz kötü..futbol zekası yerlerde sürünüyor..
Bu yunus sinanın yerine oynatılmıyorsa on teknik heyette çok ciddi sıkıntı vardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando Ndiaye Donk falan yok ama orta saha yine iyi kötü ayakta. Dar kadromuz olduğunu düşünmüyorum ben. Tam kadro olduğumuzda çok kaliteliyiz Türkiye Ligi'ne göre. Sadece istek ve arzu yoktu kaç haftadır. Fener maçını da yok yere verdik. İki forvet almamız lazım sadece.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye, Donk ve Rodriguez 3 gerizekali olmamalari bizim icin avantaj

Helal Yunus be Sinan'ın yerine oynat şu çocuğu be İmparator

Sinan malı forma yüzü görmemeli bir daha,şuna verilen şans kimseye verilmedi Galatasaray tarihinde.

e7b6a7d3b6227ea1903843cc63efb61a07acda30_00.jpg

Sinan yerine Yunus başlasın haftaya ne kaybederiz ki,Sinanın bi şey yaptığı yok!

Evet güzel 1 akşam
Tüm Galatasaray düşmanlarına sapladık

NKGDVAS

hakemin performansi berbatti. bir kirmizi kart + penaltimizi yediler. bunlar VAR'dan nasil kacar?
Neyse iyi koyduk tff itlerine.

Bu galibiyet çok önemliydi. Haftaya Konyaspor maçını da evimizde kazanıp Beşiktaş deplasmanından en az beraberlik almalıyız.

Yunus Sinan’ın bu sezon yapamadığı ceza alanı içine dikine koşuyu 5-10 dakika içinde yaptı.

Eksik olmamıza rağmen bu akşamki oyun nispeten iyiydi.Bence takımda Feghouli yarattı bu farkı.Çünkü futbol aklı olan birisi ve bizim takımdaki en büyük eksik bu.3 lü stoperde uyumluydu.Henry i begendim.Yunus Sinanın yerine oynamalı bundan sonra.18 yaşında olmasına rağmen ondada akıl var.Sinan tam bir beyinsiz.Çok kritik galibiyetti.4 5 puan farkla kendimizi yeni yıla atarsak şampiyonluk yine bizim.Bir notta hakemlere ve federasyona.Resmen savaş açtı bize oc ları.Artık bizim kritik pozizyonları varda izlemeye gereği bile duymuyorlar şaka gibi.Sinana yapılan hareket net pendi.Bu yavşaklara inat yine biz olacağız şampiyon inanıyorum.

Geri
Üst Alt