STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

g.cekin agzini burnunu kirmayan taraftari kınıyorum

onun bunun çocuğu it oğlu it h.gocek

ligini de hakemini de oyuncusunu da tffsini de sinir hastası oldum artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeter artık lan yeter

Alenen doğranıyoruz Tüpçü denen şerefsiz tarafından

Yönetim denen pısırık ve iş bilmezlerde hakkımızı savunamıyor zaten

Klübün diğer ağır topları devreye girmeli Tüpçü denen pisliği istifa ettirmeliyiz

Kırmızı kartın sebebi hakemin üstüne top attı ondan.

Pozisyonu yüz kere izledim. Tamam topa müdahale ediyor penaltı değil bencede ama abicim neden öyle dalıyorsun ya. Ozanda bunu çok sık yapıyor. Ne gerek var. Zaten adamın karşısına dikilsen pozisyondan bir cacık cıkmayacak

Nekadar galatasaray dusmani varsa ve karakter olarak firsatciysa ...

penaltı yok abi bunlar açık açık bilerek yapıyor. elim ayağım titriyor şuan yemin ederim topunun allah belanısını versin geberip gitsinler inşallah kodumun tüpçüsü

Bu Hüseyin'e bide buralarda Galatasaraylı diyenler vardı sıf gençliğinde basket alt yapımızda oynadı diye.

Federasyonun en önde giden şaibeli hakemlerinden başında gelir bu şerefsiz.

Penaltı ile alakası yok.

Lig satılmış belli ki. Kimse şu noktada Serdar’a kızmasın. Bu kadar büyük haksızlıklara karşı robot olsa sakin kalmaz.

Mustafa Cengiz yine çıkıp boş konuşsun.

Bizde radikal karar alabilecek ne başkan ne yönetim var arkadaşlar boşuna sinirlenmeyin bu sene bizi susturana kadar olacak bunlar

Gidip izlemedi bile düpedüz doğranıyoruz bu ortamda bu eksiklerle tutunmamız çok zor.

Bunda emeği geçen M.Cengiz'de dahil olmak üzere Allah herkesin belasını versin.

Gidip vara bile bakmadi

Yonetim istifa

Serdar ne yapti ne ? Adam direk topa vurmus sen hala serdar diyosun malsin ********************* mal az gitte takimini savun
Senin ********************* şerefsiz ********************* herif. Oruspu cocugu kimsin lan sen kufur atiyorsun bana. Senin ecdanini ************************************************* yavsak herif.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maç konyanın hakkıydı 1 puan 3.lük yarışı için iyi oldu beleşten 1 puan iyidir

Ulan hadi anlarım bir mallık yaptın penaltıyla alakası olmayan pozisyona penaltı dedin.Elinin altında pozisyon tekrarını gösteren bir cihaz var.Dakika olmuş 88 penaltı gol olursa 1-1 bitecek maç belli.Ulan be ****************************************** evladı bu pozisyonda vara gitmeyeceksinde hangi pozisyonda gideceksin.Takımı derhal ligden çeksinler.Beinsports passolig filan kullananda benim gözümde Galatasaray taraftarı değildir bundan sonra.

****************************************** cocogu varda izlemeye bile gitmedi.Nasıl penaltı lan bu şerefsiz ibne.************** piçleri savaş açmayıda geçti bu başka bir şey artık.Delireceğim sinirden şuan.

Serdar topa müdahale ediyor ve Konyalı futbolcu ayağına basıyor ama oç penaltı veriyor *********************!

Geri
Üst Alt