STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Bütün taraftarımız digitürk üyeliklerini iptal etsinler!

Burada konuşulması gereken tek şey Galatasarayın hakkının nasıl yendiğidir.
Onun haricinde objektiflik adı altında oyunu yorumlayanlar sizde en ağır küfürleri hakediyorsunuz..

Bukadar boktan oynayipta bu pozisyonlara musade eden topcular. Allah sizinde belanizi versin

Biraz önce LigTV’de penaltıyla alakası yok, tam tersi Serdar lehine faul verilmeliydi dediler.

Ben başkan olsam, bu maçtan sonra ligden çekilir, tüm Galatasaraylılardan LigTVlerini de iptal etmelerini isteyen bir basın açıklaması yapardım.

Allah bu eyyamcıların tez zamanda belasını versin.

Biz 30 milyon taraftarla oynayacak lig buluruz. Bu puştlar Galatasaraysız Ligi nah devam ettirirler.

Var daki hakemler ne boka yarıyor. Bunlari gözü kör mü. Koca Galatasaray bir tüpçüye peşkeş çekiliyor. Allah belanızı versin cengizle albayrak ve bu federasyona en ufak tepki göstermeyen güya duayenler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyunu falan herseyi gectim de kapatsinlar ligi bedavaya oynanmasin. Versinler Basaksehir’in sampiyonluk kupasini bitsin bu sikinti. Verilen penaltiya bak ayiptir. Serdar’a da bi parantez acmak lazim ne gerek var orda o sekil topa kaymaya. Herifler bekliyo zaten bisey olsa da calsak diye. Allah’in belalari. Video basinda izleyerek verdikleri penaltiya bak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç kendimizi hakem diye kandırmayın
Konya biraz şanslı olsa 3-0 bitecekti.

Kendi sahanda ilk gol pozisyonuna 85.dakikada giriyorsun eğer o zaman hocana soracaksin hayırdır diye.

Terim her zamanki gibi bu maçı da elleriyle vermiştir.
Bitmek tükenmek bilmeyen egosu ve inadı sayesinde hergün yeni bir rezalete imza atıyor.
Haftaya kargalarsa bizi 5 lik yapar yollar.
Terim sever 5-6 yedirmeyi.
Terim bugün istifa etmezse eğer giden sadece bu sezon değil gelecek sezonda çöpe gitmiş olacak.

Fark edermi bu.haksiz penaltı ve kirmizi.karti.hazmediyorsan sen de onlarin yolundasin demek

Hiç kendimizi hakem diye kandırmayın
Konya biraz şanslı olsa 3-0 bitecekti.

Kendi sahanda ilk gol pozisyonuna 85.dakikada giriyorsun eğer o zaman hocana soracaksin hayırdır diye.

Terim her zamanki gibi bu maçı da elleriyle vermiştir.
Bitmek tükenmek bilmeyen egosu ve inadı sayesinde hergün yeni bir rezalete imza atıyor.
Haftaya kargalarsa bizi 5 lik yapar yollar.
Terim sever 5-6 yedirmeyi.
Terim bugün istifa etmezse eğer giden sadece bu sezon değil gelecek sezonda çöpe gitmiş olacak.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sene hem akbili şampiyon yapıp hemde spor bakanı aracılığıyla terimden intikam almak istiyorlar

ben birine aptal desem 1 hafta ban yerim klavye delikanlısı ergenler ana avrat sövüyor edit bile yemiyor neredesiniz sevgili modlar ?

Serdara üzüldüm. Bunun yüzünden morali bozulmuştur. Zencilerin bukake yaptığı hüseyinin....

Beinsport u da iptal ediyorum sizin tiyatronuza 1 krş daha kazandırmam şerefsizler iptvden izlerim.İptal sebebini sorunca da gidin tüpçüye sorun onu diyecem

Geri
Üst Alt