STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Şerefsiz turgay demir ve bizim sinan bilgin hariç herkes penaltı değil diyor.
Tartışmaya gerek yok! Avrupa’da 100 tane hakeme göster bu pozisyonu hepsi penaltı vermez!

Beddua musluman adama yakisir mi ?

Ben boyle dusunuyorum , topa girerken adami da gommeyeceksin , farkli hakem ve farkli adamlarla kac kez ayni sey oldu . Ozan da ayni dengesizligi yapti , gecen sene akhisar kasimpasa bir cok macta sacma sapan boyle penaltilar yedik

Top uzaklasti adama vurabilirim , yahut topa da vurdum adama da vurabilirim diye bir sey yok

Ben bu pozisyona illa penalti demiyorum ayrica ama oyle net penalti net penalti degil diyemem , buna calan da olur devam diyen de olur , ben burada serdar a kizarim cunku boyle bir mucadele cinsi yok futbolda , adam top ne varsa delip gecercesine atliyor topa

Ayyyy kiyamam sana sinancik. Ne güzel de sevgi pitircigi sacip yorumluyorsun...

Kes LAN!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz: "Bir beyit aklıma geldi: Geçme namerd köprüsünden, ko aparsın su seni. Yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni."

ya baskan ne diyon sen yine

beyler 5 dk kapatiyorum burayi. Raporlar cok birikti. Seytan diyo sende küfür et ama maalesef. Sakin olmaya calisalim. Durum zaten Bok gibi.

KONUYU ACIYORUM BOKUNU CIKARMAMAYI DENEYIN

Bu da kalsin

Bu sene sadece bizi değil tinerciler ve feneride benzer şekilde güçlü olduklarını görseler dograyacaklsr bence
İlahi adalet denen seyede inanmam
Adaleti yaşarken gördün gördün yoksa yediğin kazikla kalıyorsun

Digitürk iptal tüm Galatasaylilar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cengiz Dursunun biraz medeni versiyonu sanirim. Yani süslü püslü açiklamalar disinda fazla bir halt yaramadi su ana kadar. Belki kulübün maddi sorunlarini daha iyi çözebiliyor ancak sportif anlamda gerçekten bok gibi. galatasarayimizin haklari yendigi zaman da tuhaf tuhaf açiklamalarla bi bok basaramiyor. bu kulüp incompetent baskanlardan neler çekti neler çekiyor...

Hüseyin köpeği halis şerefsizinle neler konuştukları normalde kayıt ediliyor ama o konuşmaları tabiki yayınlamaz o kodumu fenerasyonu!

Sinan, Barış ve türevleri, size edilen küfürler, hakaretler, her ne kadar hoş olmasa bile sonuna kadar hak ediyorsunuz.

Buranın bir taraftar forumu olduğunu biliyorsunuz ama kötü oynasak bile son zamanlar yapılanların üzerine böyle bir karar ile puan kaybettiğimizi bile bile canı burnunda olan bir sürü taraftarın olduğu taraftar forumunda yazdığınız yorumlar ortada.

Bilerek, isteyerek, alenen provokasyon yapıyorsunuz. Yarın gelip yazsanız kimse size bu derece küfür de etmez hakaret de etmez. Ama siz hemen maç sonrası gelip bu tür mesajlar yazıyorsunuz, bilinçli ve provoke etmek için.

Yahu arkadaş oyuna sokayım..Teknik analize sokayım..
Şu forumda serdarın bu takımın stoperi olmadığını bas bas bağıran adamım..Fatih terimin çok ciddi hatalar yaptığını söyleyen adamım.
Burada göz göre göre art niyetli bir tutum var. resmen şerefsizlik yapılırken nasıl hala oyundan bahsedersiniz.

ulan alman arkadaslarima yolladim gülüyorlar bu ne lan diye.

Tüm dünyaya rezil olduk IYI DE OLDU . Hoca insallah cl maci sonra yine konusur

Geri
Üst Alt