Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler ekşide ya da rakip forumlarda hesabı olan birileri varsa ''Başakşehir şampiyon yapılacak ****************************************** çocukları, siz ne götünüze kına yakıyorsunuz? '' yazabilir misiniz bir zahmet.
Beddua musluman adama yakisir mi ?
Ben boyle dusunuyorum , topa girerken adami da gommeyeceksin , farkli hakem ve farkli adamlarla kac kez ayni sey oldu . Ozan da ayni dengesizligi yapti , gecen sene akhisar kasimpasa bir cok macta sacma sapan boyle penaltilar yedik
Top uzaklasti adama vurabilirim , yahut topa da vurdum adama da vurabilirim diye bir sey yok
Ben bu pozisyona illa penalti demiyorum ayrica ama oyle net penalti net penalti degil diyemem , buna calan da olur devam diyen de olur , ben burada serdar a kizarim cunku boyle bir mucadele cinsi yok futbolda , adam top ne varsa delip gecercesine atliyor topa
ben birine aptal desem 1 hafta ban yerim klavye delikanlısı ergenler ana avrat sövüyor edit bile yemiyor neredesiniz sevgili modlar ?
digitürkü olan KERIZDIR. Iptv felan varkenDigitürk iptal tüm Galatasaylilar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi