STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

taktik teknik konusacak bi durum yok.halis özkahya fırat aydınus hüseyin göçek barıs şimşek tarık ongun alex tascıoglu gibi şaibeli hakemlere,şikeci tffye cezanın kesilmesi için ne gerekiyosa yapılmalı

...
3532cf939f951f62208457845973d51a.jpg

Konudan atılması önemsiz. Bu zatlar bunu aylardır yapıyor. Yönetim de sadece okumakla kalıyor. Bu konuda nabacaksınız asıl?

Adam GS Kongre Uyesi
Klubun lisansli eski yuzucusu
Yazdiklarinda da kural disi birsey yok
Cileden cikartacak seyler yazsada ki bazen bilincli yaptigini dusunuyorum ama yonetimin yapabilcegi birsey yok

Klasik Sinan işte.

Daha maç öncesi kupa maçı konusunda yazmıştım işte aynısını yaptı yine cins herif. Ne zaman herkes bir konuda hemfikir olsa hep tersini savunur.

Adını artık siz koyun.

sent via GSC

beni asar bu konu. SMOD, Adminlere özel den yaz
Musap hiç bir şey değişmeyecek çünkü bilinçli yapıyor ve yapmaya da devam edecek.

Forum ve forum dışında bile herkesin hem fikir olduğu bir konuda gelip aksini yazıyor, bunun adı bilinçli provokasyon yapmaktır. Üstelik en dikkat çekici yönü ise bunu sıklıkla Galatasaray aleyhine yapması.

Adam burada hepimizin gözü önünde Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçı öncesi cezalarının açıklanmasına gösterilen tepkilere karşı cezalar hep salı günü açıklanıyor ne diye eleştiriyorsunuz dedi, aynı durum Fener lehine oluşmakta iken buna verilen tepkiye de yine tam tersi reaksiyon gösterdi.

Milletin açığını yakaladığı zaman müdahele edip, biri ona müdahele ettiği zaman ortalığı ayağa kaldırmasına, yine başka konularda da ortaya koyduğu iki yüzlü davranışlara girmiyorum bile.

Var ve fenerasyon savunucusu Sinan’dan kurtulduk sanırım en azından bugün.

Klasik Sinan işte.

Daha maç öncesi kupa maçı konusunda yazmıştım işte aynısını yaptı yine cins herif. Ne zaman herkes bir konuda hemfikir olsa hep tersini savunur.

Adını artık siz koyun.

sent via GSC
Dikkat çekmeye çalışıyor ama artık işin bokunu çıkardı. Ne zaman herkes bi konuda ortak görüş belirtse ,bu yırtık dondan fırlayıp aksini iddia ediyor. Provokatörün önde gideni

Adam GS Kongre Uyesi
Klubun lisansli eski yuzucusu
Yazdiklarinda da kural disi birsey yok
Cileden cikartacak seyler yazsada ki bazen bilincli yaptigini dusunuyorum ama yonetimin yapabilcegi birsey yok
Bilinçli yaptığını düşünüyorum ve bu düşüncede olan tek kişi olmadığımı düşünüyorum. Bu da forum kurallarına aykırı, çünkü bilinçli bir şekilde forumun huzurunu kaçırmak için yapıyor.

Sinan kadar hepimiz görüyoruz olan biteni.

Mesele adaletin şimdi herkesin aklına gelmesi

Neden kenarda gelip ekranda pozisyonu izlemedi? VAR odasindaki hakemlerin konusmalari yayinlanmali.

Erman Toroglu, Ahmet Cakar, Mustafa Culcu, Ridvan Dilmen, Tugay Kerimoglu, Bunyamin Gezer, Ali Ece, herkes penalti yok diyor, VAR odasindaki cop hakemlere gore penalti. Bu cop hakemler bu isi beceremedikleri icin VAR'i getirdiler hala ayni boklar.

Insani turk futbolundan sogutuyorlar.

Var odasında hangi şerefsiz oturuyordu ki

sent via GSC

Nabalım yani? Ne demek istiyorsun burada? Göte ********************* demekten bu kadar korkmayın.

Adama fenerli diyenler olmus ondan yazdim.
Benim korktugum birsey yok
Adam kurallar cercevesinde fikrini belirtiyor buna engel olamazsin.
Ha bazen bam telimize dokunacak seyleri kasitli yapiyor
Buna da yapabilcegin tek sey umursamamak
@Kenan Ünal

Geri
Üst Alt