STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Karaktersizler sağlam talimat almışlar Akbil e çalışıyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kendi evinde 1 tane gol pozisyonun yok rakip %100 50 tane pozisyona girmiş son dakika haksız penaltı diye ağlıyorsunuz çakma taraftarlar gerçek Galatasaray evinde hakemi de sever rakibi de evinde rezil futbol oynayıp hakem diye ağlamaz yanlış kulübü tutuyorsunuz saygısız terbiyesiz ergenler :)

Ya ne maçı ne takımı konuşuyorsunuz.

Resmen katlıyam yapılıyor camiaya her taraftan. Burada cahilin en önde gidenlerde halen Fatih terim bilmem ne derdinde.

Ben böyle bir şey görmedim bu zamana kadar. Takım ligden çekilmesi gerekir bilmem bir şey yapılmalı acilen

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler sakin olun Allah aşkına rakip mallara laf atarken ne gerek var bu sene böyle olacak belli emir en tepeden tupcuden filan degil

Yine leş gibi oynadık ama bir şekilde bulmuştuk skoru, şöyle penaltıyla galibiyetimizi çalanların Allah belasını versin bu sezon şampiyon olmamız çok zor resmen üzerimize geliyorlar. Üzüntüden deliricem yaw daha da seyredip üzemem kendimi alenen katlediyorlar

Icerideki hakemler var a git demeden hakem "tam emin olamadim bir gidip izleyim" diyemiyor

Iceridekiler de penalti dedigi icin gidemedi ama bence gitseydi de iptal etmezdi

Gecen seneki kasimpasa macindaki penaltiya benziyor , penalti veya degil ama bu sekilde topa degdim diye bir savunma yok , yahut top baska yere acildi diye penalti olmasi degismez (muslera isla pozisyonu gibi)

Dikkatsizlikten kacinci bu , muslera ozan serdar .. hepsi farkli hakem hatta farkli sezon

Baskana sovmeye ne hacet ,delegelerimiz zaten bastan kokusmus

Joder!!

Burda maç kimin hakkiydiyi konusmuyoruz. Buyuk takimlar kotu oynarken de yenebilir. Biz de yenmek üzereyken hakem hatasi yüzünden 2 puandan olduk. Sıkıntı bu.

Taşakşehir şampiyon yapılıp katarlılara satılacak.Hakemlere kızmayın boşuna emir çok büyük yerden, bize şu dakikadan sonra ligden çekilmek düşer.Zaten takım kalmadı ortada enkaz durumdayız.Alsınlar analarının amına soksunlar bu şerefsiz ligi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan mal taraftar grubu
Zaten eksiğiz çok şey beklemiyoruz takımdan biz görmedik mi sanki oynanan futbolu.
Sorun o değil göz göre göre sizin gibi malların varlığına güvenerek bizi rezil etmeye çalışıyorlar sizde çanak tutuyorsunuz

Bi defolun gidin ya, gidin futbol adaletinizi kuşlarla dolu cennetinizde tartışın.

Burası Galatasaray dünyası

Aptal herifler

Geri
Üst Alt