Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.917
- 39.759
- 3.993
Penaltı değil ama bu sezon benzer şekilde bütün pozisyonlarda penaltı yedik ozan yaptırdı 2 tane kopyası gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
....gel sok manavgattayım
İste bunu anlayamıyorlarBurda maç kimin hakkiydiyi konusmuyoruz. Buyuk takimlar kotu oynarken de yenebilir. Biz de yenmek üzereyken hakem hatasi yüzünden 2 puandan olduk. Sıkıntı bu.
troll mü ? hahahahah trollüm ve forumda 9 yıllık accountum var öyle mi hahahha konuma antalya yazıp artistlik yapana yazdım onu az biraz beynin olsa görürsünaferin. çok güzel trolledin. insanlar annene küfür etti.mutlu mesut gülüyorsundur ekranın başında.kodumun köylüsü seni.antalyadayım gelin yazıyor bide.
biraz okuyup rahatlayalım sonra editlerler hem sen de amacına ulaşarak mutlu olursun. yoksa bu kadar özverili yorum yapamaz insanben birine aptal desem 1 hafta ban yerim klavye delikanlısı ergenler ana avrat sövüyor edit bile yemiyor neredesiniz sevgili modlar ?
yazık.troll mü ? hahahahah trollüm ve forumda 9 yıllık accountum var öyle mi hahahha konuma antalya yazıp artistlik yapana yazdım onu az biraz beynin olsa görürsün)
At lan.numaranı
Icerideki hakemler var a git demeden hakem "tam emin olamadim bir gidip izleyim" diyemiyor
Iceridekiler de penalti dedigi icin gidemedi ama bence gitseydi de iptal etmezdi
Gecen seneki kasimpasa macindaki penaltiya benziyor , penalti veya degil ama bu sekilde topa degdim diye bir savunma yok , yahut top baska yere acildi diye penalti olmasi degismez (muslera isla pozisyonu gibi)
Dikkatsizlikten kacinci bu , muslera ozan serdar .. hepsi farkli hakem hatta farkli sezon
anneleri değersiz demek ki kendilerini sorgulasın onlar kutsala laf ederken genişlik kimde net55 kişi sülalene küfür etti şurada. ne geniş elemanmışsın be. şerefine haysiyetine yazık.