STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Penaltı değil ama bu sezon benzer şekilde bütün pozisyonlarda penaltı yedik ozan yaptırdı 2 tane kopyası gibi

evren turan dallamasıda hala maç yorumluyor.Yorum yapılacal maç değilde. Türk futbol tarihinde bir rezalet yaşanıyor de..Hala oyuncu yorumu yapıyor.

aferin. çok güzel trolledin. insanlar annene küfür etti.mutlu mesut gülüyorsundur ekranın başında.kodumun köylüsü seni.antalyadayım gelin yazıyor bide.
troll mü ? hahahahah trollüm ve forumda 9 yıllık accountum var öyle mi hahahha konuma antalya yazıp artistlik yapana yazdım onu az biraz beynin olsa görürsün :))

Sağlam bir yönetim olsa abartmiyorm bugün lig adına milat yapabilirdik üstelik taraftar arkanda

Ben çok üzülmedim kaybedilen puana. Çünkü takım ne yazık ki çok kötü futbol oynuyor. Bu futbolla kazansan ne olacak. Kendini kandırırsın. Fenerbahçe maçını sakince bitirip kırmızı kartları görmesek yine bir nebze inanacağım takıma ama şu an oynayan kadro maalesef yetersiz.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

.. tüpçü . h. göçek. kurtulsun türk futbolu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yav böyle bir akşam da malın biri çıkmış hala kötü oynadık zaten hakkımız değildi bilmem ne diyor.Yok mu bir mod bu davarı banlayacak.Sanki biz Barcelona gibi oynadık diyoruz.Herifler resmen 3 puanını çaldı göstere göstere milyonların önünde yaptılar.Eskiden olsa derdik ki hakem öyle gördü falan filan.Ulan adam resmen pozisyonunun tekrarını izlemek istemedi.

Renktaş'lar ben artık sinirlenmiyorum bu sene bizi şampiyon yaptırmıcaklar digitürkünüzü iptal edin gidin bunlara verdiğiniz parayı GALATASARAY için harcayın kenetlenelim artık amaç belli oldu hedefleri bizi yıldırmak

Icerideki hakemler var a git demeden hakem "tam emin olamadim bir gidip izleyim" diyemiyor

Iceridekiler de penalti dedigi icin gidemedi ama bence gitseydi de iptal etmezdi

Gecen seneki kasimpasa macindaki penaltiya benziyor , penalti veya degil ama bu sekilde topa degdim diye bir savunma yok , yahut top baska yere acildi diye penalti olmasi degismez (muslera isla pozisyonu gibi)

Dikkatsizlikten kacinci bu , muslera ozan serdar .. hepsi farkli hakem hatta farkli sezon

Sen de tff nin bu foruma gönderdigi bi ürün müsün?

Beddua beddua beddua

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün oynanan oyun, oyuncular rezaletti, o ayrı konu ama hakemin sondaki yaptığı şerefsizliğin bedelini ödemesse yönetim orda 1dk bile durmasın

penaltı verip bu maçı kırmızı kartla bjk maçını sıkıntıya soktular maicon ve ozan oynayacak düşünün,kararlar yanlış tamam ama serdarın orda o müdahaleyi yapmasıda saçmalık,son olarak herkes kızacak belki ama son dakikalarda oyuncu değiştir maçı soğut bişeyler yap şans bize dönmüş ne güzel onu bile değerlendiremedik misal eren 90 dk ne yaptı oyunda kalacak zaten 1-0 öndesin valla yönetiminden,federasyonuna,teknik ekibinden,oyuncusuna içine ettiler keyfimizin

Yalakalık da çığır açıp, rahatça bu katliamı yapanların kursağından geçen lokmalar acı acı çıksın biryerlerinden.

O ahı aldınız ya iki dünya da yakanız bir araya gelmez daha.

Geri
Üst Alt