STSL 18/19 H:13 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 23 Kasım

Federasyom diyor ki öyle atar gider yaparak bizimle baş edemezsiniz.

Tamam çok ciddi sekilde yönetim tarafından organize edilsin acıklamalar yapılsın taraftar gerekli protesto icin hazır olsun.
Passoligde Galatasaray
Digitürk Galatasaray

Bunlardan el ayak cekilsin
Bu isler kabadayılıkla olmayacak belli oldu. Parasal olarak cöküntü olması lazım. Gün sahte kenetlenme günü değil, icraat yapılsın. Ne ultraslan ne yönetim bos acıklamalar yapmasın. Icraat icraat icraat

Akbilspor şampiyon olacak. Bizi şampiyon yapmazlar. Takımın yarısı sakat, yarısı cezalı bizi de bitirdiler böylelikle, Allah belanızı versin.

kendi evinde 1 tane gol pozisyonun yok rakip %100 50 tane pozisyona girmiş son dakika haksız penaltı diye ağlıyorsunuz çakma taraftarlar gerçek Galatasaray evinde hakemi de sever rakibi de evinde rezil futbol oynayıp hakem diye ağlamaz yanlış kulübü tutuyorsunuz saygısız terbiyesiz ergenler :)

sen var yaa sen..
Ulan Ortada çok ciddi bir hata değil bak artniyet.Bir daha yazıyorum ART NİYET var.Hani sen Gerçek Galatasaraylısın ya işte o Galatasarayın hakkın yeniyor.Yanni ortada bir şerefsizlik var. bizim işte bu yüzden Galatasaray için canımız yanıyor.Şimdi sen çapsız doğru biz yanlış takım tutuyoruz öyle mi..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Icerideki hakemler var a git demeden hakem "tam emin olamadim bir gidip izleyim" diyemiyor

Iceridekiler de penalti dedigi icin gidemedi ama bence gitseydi de iptal etmezdi

Gecen seneki kasimpasa macindaki penaltiya benziyor , penalti veya degil ama bu sekilde topa degdim diye bir savunma yok , yahut top baska yere acildi diye penalti olmasi degismez (muslera isla pozisyonu gibi)

Dikkatsizlikten kacinci bu , muslera ozan serdar .. hepsi farkli hakem hatta farkli sezon
su herife ban vermeyen kendine Galatasarayli demesin

seninde

senin dahil oldugun liseninde

sizin kisiliginize

Galatasarayliliginiza

adamliginiza

siz ne tur insansiniz lan siz?

hicmi iciniz aciyormu ulan adi herifler.

Bugün bu maçta bizden çalınan 2 puan ileride başımızı çok ağrıtacak.

Şu maçta normal yorum yapanlar sinirden eli ayağı titremeyenler Galatasaraylı değildir net. Penaltı vermesi değil tekrar izlememesi var a bakılmaması kabul edilemez. Açıklama filan kesmez. Kan istiyorum savaş istiyorum. Ne varsa yapılacak hazırım. İş topu futbolu geçti.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen de tff nin bu foruma gönderdigi bi ürün müsün?

Beddua beddua beddua

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beddua musluman adama yakisir mi ?

Ben boyle dusunuyorum , topa girerken adami da gommeyeceksin , farkli hakem ve farkli adamlarla kac kez ayni sey oldu . Ozan da ayni dengesizligi yapti , gecen sene akhisar kasimpasa bir cok macta sacma sapan boyle penaltilar yedik

Top uzaklasti adama vurabilirim , yahut topa da vurdum adama da vurabilirim diye bir sey yok

Ben bu pozisyona illa penalti demiyorum ayrica ama oyle net penalti net penalti degil diyemem , buna calan da olur devam diyen de olur , ben burada serdar a kizarim cunku boyle bir mucadele cinsi yok futbolda , adam top ne varsa delip gecercesine atliyor topa

Maçım tamamını izleyemedim. Sene başından bu yana oynanan rezalet futbol devam etti. Buna şaşırmadım. Uzun uzun hoca hakkında eleştiri yaparız sonra.

Ama kardeşim bu nasıl penaltı? Galatasaray yönetimi ultraslan ağzıyla arabesk açıklama yapacağına artık istifaya davet etsin TFF ve kurullarını. Bu iş çığırından çıktı. Derhal diğer kulüplerle de temas kurup bir TFF başkan adayı ile federasyonu devirme eylemi bugünden başlamalı. Abdürrahim 2-3 ihale alacak diye Galatasaray hakkı yenmesin.

Ridvan: penalti degil dedi.
.
Screenshot_2018-11-23-20-53-21.webp

Burda herkezin hemfikir olduğu pozisyonda burda trollük yapıp yada objektif olacağım ayağına yorum yapıyor

Beyler ekşide ya da rakip forumlarda hesabı olan birileri varsa ''Başakşehir şampiyon yapılacak ****************************************** çocukları, siz ne götünüze kına yakıyorsunuz? '' yazabilir misiniz bir zahmet.

Beddua musluman adama yakisir mi ?

Ben boyle dusunuyorum , topa girerken adami da gommeyeceksin , farkli hakem ve farkli adamlarla kac kez ayni sey oldu . Ozan da ayni dengesizligi yapti , gecen sene akhisar kasimpasa bir cok macta sacma sapan boyle penaltilar yedik

Top uzaklasti adama vurabilirim , yahut topa da vurdum adama da vurabilirim diye bir sey yok

Ben bu pozisyona illa penalti demiyorum ayrica ama oyle net penalti net penalti degil diyemem , buna calan da olur devam diyen de olur , ben burada serdar a kizarim cunku boyle bir mucadele cinsi yok futbolda , adam top ne varsa delip gecercesine atliyor topa
Ya konuşma Allah aşkına neden tekrar izlenmedi bunu düşünsene beyin idrak yokmu

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav allah aşkına şuna penaltı yazan hatta pozisyon ortada diyenleri bile forumdan uzaklaştırın, baslarim kendi görüşüne de realistliğine de taraftarlığına da...

fişi çektiler bu akşam tff ile savaşamazsın bu açık ve net. ülkede kanun kural sistem hak getire.

Ahmet ve Ridvan gibi Galatasaray düsmanlari bile penalti yok diyorsa isin ne oldu belli. Basaksehir bu sene sampiyon yapacaklar. 3 seneye kalmaz da ligin yarisi Belediye takmilariyla doldururlar

Akbilspor şampiyon olacak. Bizi şampiyon yapmazlar. Takımın yarısı sakat, yarısı cezalı bizi de bitirdiler böylelikle, Allah belanızı versin.

Akbilin sahibi zaten Göksel yani devlet
Şampiyon yapıp katar emirine satacaklar ve devlete burdan para gelecek bu mesaj burada dursun gerceklesince buluruz

TEKRAR SÖYLÜYORUM ŞU FORUMDAKİ GALATASARAY DÜŞMANLARININ GİDİN . SİZDE EDİTLEMEYİN MESAJIDA VERİN CEZA. SİZDE ÇİFTE STANDART UYGULAYIN. SANKİ HER ŞEY ÇOK DÜZENLİ GİBİ.. ADAM AÇIK AÇIK FORUMDAKİLERİ TAHRİK EDİYOR. SENİN SAHADAKİ HAKEMDEN NE FARKIN KALDIİ. HAZ DUYUN ŞİMDİ BUNDAN

Geri
Üst Alt