STSL 18/19 H:13 | Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe | MS | 25 Kasım

Yusuf yazıcı şerefsizi sadece bizim maclarda oynuyor. Küçükken ne yaşamışsa artık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine dondu dolandi konu Muslera ya geldi, insani biktirirlar burada.

Adam maç başı 1 tane banko karşı karşıya çıkarıyor ama yetmiyor sanırım: )) 3 milyon maaş verin diye bizimkilerin yakasına yapışmadı heralde. De Gea falan bizde olsa bu sene yorumları düşünemiyorum, Karcemarskas'tan kötü ilan ederdiniz cidden enteresan arkadaşlar var. Rakiplerden birine Muslera'yı verelim desek adamlar kadrodaki 4 kalecilerini de verir.

Harun sene başından beri bizim kalede olsa şu an küme düşme potasındaydık yalnız, penaltı falan derken az beyni çalıştıralım.

Şu skertel gibi bi adamımız olsa, kafamız çok rahat olurdu. serdar gibi cıtkırıldım tipleri izliyoruz. Adam cezaalanına inen tüm topları kafası ile çıkarıyor bir tane top geçirmedi.

Trabzon takımı fener maclarinda çok gergin nasıl olsa gol yeriz yine olay çıkar sahaya taraftar girer diye dusunuyorlar bizim maçlarda ise tam tersi rahatlar

TS bile hücumda GS futbol takımından efektif

ub.msji

Bosuna Muslera’yi da konusmaya baslayip bir de kaleci krizi cikarmayin
Her oyuncunun iyi ve kotu yanlari vardir, genel olarak takim kotu oldugunda ise her oyuncu goze batar
Boyle yapa yapa her oyuncuyu les statusune sokup ya motivasyonunu dusuruyoruz ya sattiriyoruz sonra maddi sikinti oyuncusuz kaliyoruz falan

Muslera cok iyi bir cizgi kalecisidir, hep oyleydi ve cizgideki performansi hala dunyada ilk uce girer
Yan top ve cikislarda ise ortalama ustudur
Zaten onlar da cok iyi olsa ruyamizda gorurduk kendisini

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hamsi iyi oynuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene Bursa maçında çıkardı dönen top gol oldu

Sonuçta penaltıyı çıkardığı yer de önemli, ki bu sene Bursa maçından kısa süre önce milli takımda da aynı şekilde penaltı golü yedi.

Neyse boş ver konuyu uzatmayalım. Penaltı kurtaramama noktasında eleştiremeyiz zaten Muslera'yı. Ekim-Kasım ayrlarında Muslera hep böyle oynamıştır, yine bir şey değişmedi. Sezon sonuna doğru şampiyonluk yarışında olabilirsek şampiyonluk modunu açar, ona şüphemiz yok.

10 dakika sonra Gladbach maci basliyor oraya gecip bu maci bosverecegim.

Maiconu ve mariaonoyu perişan eden sol aciklari o maçtan sonra leş otesi durumda. Serefsiz herif.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu fenere 2-0'dan puan vermek nasıl bi mallıktır
Hayır ben baska takımlarla dalga geciyodum tuttuğum takımın başına geldi

Sonuçta penaltıyı çıkardığı yer de önemli, ki bu sene Bursa maçından kısa süre önce milli takımda da aynı şekilde penaltı golü yedi.

Neyse boş ver konuyu uzatmayalım. Penaltı kurtaramama noktasında eleştiremeyiz zaten Muslera'yı. Ekim-Kasım ayrlarında Muslera hep böyle oynamıştır, yine bir şey değişmedi. Sezon sonuna doğru şampiyonluk yarışında olabilirsek şampiyonluk modunu açar, ona şüphemiz yok.

Bende bunu anlamıyorum her sene Ekim-Kasımda mala bağlıyor

Geri
Üst Alt