GSCimbom
STSL 18/19 H:14 | Başakşehir 0-1 Sivasspor | MS | 1 Aralık
Murat Saylak

STSL 18/19 H:14 | Başakşehir 0-1 Sivasspor | MS | 1 Aralık Sayfa 12

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,3K
Sayfa
12/14
Başakşehir01Sivasspor1 Aralık
DtVv_FeWsAAW6Qv.jpg

bjk ve ibbyi deplasmanda deviren adam

Abdullah Hoca beğendiğim bir TD (dü), malum. Ancak artık eleştirme zamanı; bu sezon, önceki iki sezonun çok gerisindeler futbol olarak. Kaç yıldır 'Yaşlı takımız' der durur. Tam yetkiyle takımın başındasın, gençleştirsene madem!...Bir Cengiz' i aldırdı, parayı görünce sattılar hemen; bir de kafası futboldan çok sahtekarlığa çalışan İrfan Can...Arda saçmalığı ile takımın mevcut ahengini bozması da cilası oldu...

Tavırları itibariyle çok sempatik bulduğum biri değildir zaten; TD lük meziyetleri bakımından da şüphe duymaya başladım doğrusu. FB ye giderse üzülmem. Biz veya BJK da belki başarılı olabilir ama FB ye hiç mi hiç uymaz...

Abdullah Hoca beğendiğim bir TD (dü), malum. Ancak artık eleştirme zamanı; bu sezon, önceki iki sezonun çok gerisindeler futbol olarak. Kaç yıldır 'Yaşlı takımız' der durur. Tam yetkiyle takımın başındasın, gençleştirsene madem!...Bir Cengiz' i aldırdı, parayı görünce sattılar hemen; bir de kafası futboldan çok sahtekarlığa çalışan İrfan Can...Arda saçmalığı ile takımın mevcut ahengini bozması da cilası oldu...

Tavırları itibariyle çok sempatik bulduğum biri değildir zaten; TD lük meziyetleri bakımından da şüphe duymaya başladım doğrusu. FB ye giderse üzülmem. Biz veya BJK da belki başarılı olabilir ama FB ye hiç mi hiç uymaz...

Valla maçların çoğunda doğru dürüst pozisyon vermeden bitiriyorlar. Büyük takımlar da yapamaz muhtemelen ama şu yaptığı iş de gerçekten çok zor. Bi de tek sezonluk bir iş de değil sonuçta. Hükümet desteği yüzünden bende nefret ediyorum ama çok anormal paralar harcamıyorlar. Avcı bence türk antrenörlere kıyasla çok fazla önde.

Yahu fark 9 olacaktı maçı alsalar havlu atıcaktık hala ne diyorsunuz biz yarın yenilsek bile fark 6 da kaldı daha ne istiyorsunuz kazanırsak muazzam avantaj.

Ligin duzmece oldugunun delilidir bu tur karsilasmalar.
BŞ kazansa, Sivas mücadele etmedi filan diye yine aynı şeyleri söyleyenler olacaktı...O vakit bizim geçen sezonki şampiyonluğumuz da ''Düzmece''; ne değişti bir sezonda?...

Biz olabilirsek ''Kanırta kanırta!''; olamazsak üretecek komplo teorisi mi yok?...

Geri
Üst Alt