Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.594
- 6.525
- 2.238
bjk iyi olsaydı fark yeriz derdim onlar da iyi deil. 2-0 kaybederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en az 3-0 yeniliriz
teknik direktör bozuntusu yine kendi harici herkese suç atar
Ne form ne kalite olarak şuan bizden hiçbir farkları yok. Kapanıp kontra kovalamak gerek. Eren merenle olmaz bu iş. 3-5-2 , Henry-Garry en önde.
kim gol atacak la bizde?!!1 forvetsiz derbilere avrupa maçlarına çıkıyoruz. koskoca Galatasaray ne halde
kim gol atacak söyleyeyim rakip takım oyuncularından birinin kıçına başına top çarpıp kendi kalelerine gol atarsa ancak öyle gol atarız iştekim gol atacak la bizde?!!1 forvetsiz derbilere avrupa maçlarına çıkıyoruz. koskoca Galatasaray ne halde
kim gol atacak söyleyeyim rakip takım oyuncularından birinin kıçına başına top çarpıp kendi kalelerine gol atarsa ancak öyle gol atarız işte
Takım çok kırılgan, ilk golü yeyip 1-0 geriye düştüğümüzde alimallah maç farka gidiyor. Nerde o eski Real Madrid'e ilk yarı 2-0 yeniliyorken ikinci yarı 3 gol atıp 3-2 yenen eski Galatasaray. O takımda Melo vardı, Sneijder vardı Drogba vardı. 3'ü de hırslı, mağlubiyeti kabul etmeyen lider oyunculardı. Şimdi maçı kaybediyoruz 1 tane oyuncumuzun s.kinde bile değil herkes laylaylom umursamaz ruhsuz gevşekler takımıErken bir gol yersek fark yiyeceğimiz gerçeğinde mutabakata vardık diye düşüyorum.![]()
linnesin sakin olması gereken bigün diyeyim,onun dısında sorun yokYinr herşeyin tek suçlusuymuş gibi Linnes yine kesik yerse bu maç hiç şaşırmam ben.
sent via GSC
Unutmuşum şu ceza olaylarını. O kadar salakça bir kadro mühendisliğimiz var ki işin içinden çıkılmıyor cezalar sonrası.Garry'nin cezasi bitmedi daha.Serdar da cezali.3'lu oynamak icin de Ahmet kekosunu oynatmak lazim o da cok mantikli degil.