STSL 18/19 H:14 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 2 Aralık

bjk iyi olsaydı fark yeriz derdim onlar da iyi deil. 2-0 kaybederiz.

Moskova dan yenilmeden dönersek bu maci aliriz diyordum da simdi pek bir beklentim yok.

Oyuncu grubu oldukça leş Linnes ve Naga dışında oynayan topçu kalmamış takımda dün ki maçta aman yenildik zaten diye çıkmışlardı bu maçta da aynısı olur böyle Galatasaray olmaz olmamalı.

en az 3-0 yeniliriz
teknik direktör bozuntusu yine kendi harici herkese suç atar

Yenilir geliriz, bu rezil ruhsuz futbolcularla, rezil taktikleri olan teknik direktörle buraya kadar. Sene başından beri rezil oynuyoruz. Bize saldıranlara ne zaman sahada günlerini göstereceğiz dedik yenildik. Utanmaz herifler hiç mi zorunuza gitmiyor, çocukken oynadığınız saf futboldan, yenilginin verdiği hırstan bir şey kalmadı mı içinizde. Takımda canını başına takan 3-4 futbolcu var sadece. Yardımcı antrenörler zaten torpilli. Ben daha Galatasaray'a bir şey kattıklarını hatırlamıyorum. Bir klopp'un, Nagelsmann'ın, eskilerden de Ferguson'un yardımcılarına bak bir de bizimkilere. Bir de hoca ceza alıyor, bunlar daha fazlasını. Kondisyonerler desen her hafta başka bir futbolcu sakatlanıyor, ne bok yedilerse yaz kampında artık. Valla yoruldum, her deplasmandan yenilgiyle döneriz kabullenişinden yoruldum.

Erken bir gol yersek fark yiyeceğimiz gerçeğinde mutabakata vardık diye düşüyorum. :(

Mac sonu sinirden uzuntuden yeniden atesimin 39a ciktigini goruyor gibiyim

Ne form ne kalite olarak şuan bizden hiçbir farkları yok. Kapanıp kontra kovalamak gerek. Eren merenle olmaz bu iş. 3-5-2 , Henry-Garry en önde.

Ne form ne kalite olarak şuan bizden hiçbir farkları yok. Kapanıp kontra kovalamak gerek. Eren merenle olmaz bu iş. 3-5-2 , Henry-Garry en önde.

Garry'nin cezasi bitmedi daha.Serdar da cezali.3'lu oynamak icin de Ahmet kekosunu oynatmak lazim o da cok mantikli degil.

kim gol atacak la bizde?!!1 forvetsiz derbilere avrupa maçlarına çıkıyoruz. koskoca Galatasaray ne halde

son haftalarda izlediğim takım, bırakın vodofone arenada beşiktaşı yenmeyi, şu durumdaki önüne gelenden fark yiyen akhisarı bile yenemez. o yüzden boşa hayale kapılıp maç falan izlemeyi düşünmüyorum. yenilgiye şimdiden kendimi hazırladım. şampiyon olmuş bir takımı bir sene geçmeden maç kazanamaz hale getiren tüm ekibide ayrıca kutluyorum. başarmak büyük bir işti gerçekten.

Erken bir gol yersek fark yiyeceğimiz gerçeğinde mutabakata vardık diye düşüyorum. :(
Takım çok kırılgan, ilk golü yeyip 1-0 geriye düştüğümüzde alimallah maç farka gidiyor. Nerde o eski Real Madrid'e ilk yarı 2-0 yeniliyorken ikinci yarı 3 gol atıp 3-2 yenen eski Galatasaray. O takımda Melo vardı, Sneijder vardı Drogba vardı. 3'ü de hırslı, mağlubiyeti kabul etmeyen lider oyunculardı. Şimdi maçı kaybediyoruz 1 tane oyuncumuzun s.kinde bile değil herkes laylaylom umursamaz ruhsuz gevşekler takımı

takım hiç güven vermiyor dün tugayın dediği gibi takım mücadele etmiyor savaşmıyor ruh kalmamış sahada isyan edecek futbolcu yok melo gibi hakem de süper kupada kupamızı çalan cüneyt ne yapacağız bilmiyorum ALLAH yardımcımız olsun

Garry'nin cezasi bitmedi daha.Serdar da cezali.3'lu oynamak icin de Ahmet kekosunu oynatmak lazim o da cok mantikli degil.
Unutmuşum şu ceza olaylarını. O kadar salakça bir kadro mühendisliğimiz var ki işin içinden çıkılmıyor cezalar sonrası.

Geri
Üst Alt